Gone Leugens - Michael Grant [nofam.org]

€ 1,00
1231sinds 18 okt. '22, 15:25
Deel via
of

Kenmerken

AuteurMichael Grant

Beschrijving

GONE Leugens: deel drie in de superverslavende serie van Michael Grant... Het is ondertussen vier maanden geleden dat alle volwassenen en kinderen van vijftien jaar en ouder verdwenen zijn. Het leven in de fakz wordt steeds harder en grimmiger. De kinderen hebben een stadsraad opgericht, maar Sam baalt er behoorlijk van dat hij nu iedere beslissing aan hen moet voorleggen. Hij vertelt hen dan ook niets over Orsay, die beweert dat ze dromen kan opvangen van de volwassenen aan de andere kant van de muur. Veel kinderen geloven haar, maar wie zegt dat haar visioenen kloppen? Ook zwijgt Sam over andere vreemde dingen die gebeuren. Al snel ontstaan er allerlei geruchten. Wie spreekt nu eigenlijk de waarheid? Als Sam en Astrid ruzie krijgen, weten de kinderen al helemaal niet meer wie ze kunnen vertrouwen. Het wordt te veel voor Sam. Hij rent weg, juist als de Human Crew de stad in brand zet. In de chaos die ontstaat, verliest ook de intelligente Astrid de controle. Wat moet er worden van de kinderen in de FAKZ als zelfs de twee sterkste personen het niet meer zien zitten.

Onze € 1,- boeken
Shoppen is simpel in de Nofam shop. Klik hiervoor op de onderstaande link.
Voor de € 1,- boeken geldt: Je eerste boek kost €1,- , het tweede boek €2,- , het derde boek € 3,- en zo verder.Onze exclusieve boeken
De exclusieve boeken van Nofam verkopen wij minimaal 25% onder de gemiddelde 2ehands verkoopwaarde .

Verzendkosten
Wij verzenden de bestellingen via DHL.
Bij een bestelling met meerdere boeken kan je aangeven of je dit bij een DHL servicepunt wenst te ontvangen (€4,50) of thuis (€5,75) .

Help een kind met de aanschaf van een boek
Met de aanschaf van deze boek(en) help jij kansarme kinderen. We hopen dat je de boeken zo gaaf vindt dat het je een donatie waard is.

Stichting Nofam - Een hoopvolle toekomst voor alle kinderen

Om het boek bestellen en/of de verzendkosten te bepalen klik je op de volgende website link:
Advertentienummer: a1456161002