Maria V. Snyder Studie van Gif, Van Magie, Van Vuur

€ 40,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 7,95
394sinds 5 dec. '23, 13:26
Deel via
of

Kenmerken

Jaar (oorspr.)2009
AuteurMaria V. Snyder

Beschrijving

Boeken zijn in uitmuntende nieuwstaat!

In een pikdonkere kerker wacht de jeugdige Yelena de voltrekking af van het doodvonnis dat haar naar de letter van de Gedragscode is opgelegd vanwege de moord op de jonge edelman Reyad, de zoon van een van de machtigste generaals van Ixia. De Gedragscode is streng en onverbiddelijk. Zo is magie dat alleen in het geheim wordt beoefend in Ixia verboden, overtreders wacht een zekere dood.
Yelena's toekomst ziet er niet bepaald hoopgevend uit. Erger nog, ze heeft geen toekomst. Maar dan, aan de vooravond van haar executie, wordt haar via een uniek aanbod de kans geboden haar vonnis te ontlopen. Als ze bereid is als voorproever in dienst te treden van de regerende commandant van Ixia zal ze wellicht enkele dagen of misschien wel enkele weken langer leven. Dat ze uiteindelijk aan een gif zal overlijden staat evenwel vast.
Maar Yelena is een bijzonder meisje met bijzondere talenten en vooral met het talent gif te kunnen ruiken en proeven. En Yelena overleeft, dagen, weken, maanden en dat trekt de aandacht van haar mentor op wie Yelena uiteindelijk hopeloos verliefd raakt, maar ook die van de generaal wiens zoon door haar hand om het leven kwam...

Deel 1: Studie van Gif 336 blz. 1e Ned. vertaling 2009
Deel 2: Studie van Magie 365 blz. 1e Ned. vertaling 2010
Deel 3: Studie van Vuur 382 blz. 1e Ned. vertaling 2010
Softcover Uitgeverij Luitingh

Boeken zijn in uitmuntende nieuwstaat!
In 1 koop!

Verzendkosten koper.
Advertentienummer: m2054823515