Gratis de enige Echte Bijbel in het NL: De Statenvertaling

Gratis
Ophalen
9412103sinds 3 mar. '20, 09:13
Deel via
of

Kenmerken

Beschrijving

Gratis af te halen in Denekamp SV 1637, DE Bijbel uit de tijd dat geloven nog normaal was en Nederland een bijzonder gezegend land was, allemaal door dit Boek.
Wilt u zelf uw Statenbijbel uitzoeken dan raad ik u de website aan van de GBS te Leerdam.

natuurlijk zolang de voorraad strekt. Ik heb geen SV met uitleg, dit is nl geen reformatorische uitleg (pas op). Geschreven door theologen waarvan sommige de klok nog niet zouden mogen luiden in een Bijbelgetrouwe gemeente.

Wat is in het kort de reformatie: De Bijbel heeft de autoriteit en niet de prediker, voorganger, rabijn, pastoor of zelfs al zou het een engel zijn..

Waarom haten veel (wereld en kerk) leiders de Statenvertaling (REFORMATIEBIJBELS KJV, Luther Bijbel 1545 etc.), zie dit filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=hU42N1kGfCQ


Bent u nog niet overtuigd dat de SV de enige echte goede NL vertaling is dan kunt u er eventueel nog wat gratis boekjes bij krijgen die aantonen dat alle andere bijbels (b.v.:NBG, HSV, Naardense bijbel) in meer of mindere mate vervalsingen zijn. Zelfs de SV met uitleg leidt de mens naar Rome...

Het is wel belangrijk om het zelf uit te zoeken want de meeste dominees, voorgangers, rabbijnen, priesters en alle vrouwelijke varianten zijn cq worden misleid.
Mat. 24:11 En vele valse profeten zullen opstaan, en zullen er velen verleiden.

Advertentienummer: a1325072649