Godsdiensten van de Wereld - Ontstaan, Ontwikkeling, Traditi

€ 5,00
Verzenden
90sinds 26 okt. '21, 15:50
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)1993
ReligieBoeddhisme, Christendom | Katholiek, Christendom | Protestants, Hindoeïsme, Islam, Jodendom, Overige religies

Beschrijving

Godsdiensten van de Wereld - Ontstaan, Ontwikkeling, Tradities en Betekenis door Dr. Peter B. Clake ( red ) van de Godsdiensten van Vandaag uitgave Van Holkema & Warendorf 1993 gebonden met harde kaft en stofomslag met 220 pagina's en veel illustraties in zeer goede staat porto koper.

Een populair-wetenschappelijk ‘standaardwerk dat een fascinerend licht werpt op de belangrijkste godsdiensten van de wereld’.
Het valt op door een overvloed aan prachtige kleurenfoto’s en heldere overzichtskaarten. De informatie wordt, behalve door de illustraties, op twee ‘niveaus’ aan de lezer gepresenteerd. De hoofdtekst van het boek behandelt de ontstaansgeschiedenis, (leerstellige) ontwikkelingen en (historische) mijlpalen van de grote wereldgodsdiensten. Ingekaderd, naast de hoofdtekst en goed geïllustreerd, treft men excursies waarin dieper op onderwerpen wordt ingegaan. Zo wordt in tekst en in beeld een schat aan ter zake doende informatie aangeboden.
Inhoud: godsdienst in de moderne tijd, jodendom, christendom, islam, zoroastrisme, hindoeïsme, jainisme, boeddhisme, geloof van de sikhs, China’s religieuze traditie en het sjintoisme.


Kijk ook eens bij mijn andere advertenties bij een bestelling van € 35,- of meer zijn de verzendkosten voor mijn rekening maw gratis.

afhalen niet mogelijk !!
Advertentienummer: m1765579011