Foto's Bewerken En Afdrukken Voor Senioren

€ 5,15
Verzenden
€ 3,75
361sinds 13 dec. '21, 00:34
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

Titel: Foto's Bewerken En Afdrukken Voor Senioren
Auteur: V. Peters, F. Fouchier
ISBN: 9789022958926
Conditie: Als nieuw

Nu het ouderwetse filmrolletje heeft plaatsgemaakt voor digitale foto's, is het aardig om die nieuwe foto's optimaal te benutten. Een digitale foto is meer dan een plaatje op papier. U kunt de foto bewerken voor een beter resultaat, u kunt een uitsnede maken, rode ogen wegwerken of de zon wat feller laten schijnen. Hiervoor hebt u geen professionele fotostudio nodig, maar een gratis programma in de computer dat makkelijk te bedienen is.

Is de foto eenmaal perfect bewerkt, dan kunt er van alles mee. Afdrukken op uw eigen printer is leuk, maar afdrukken op echt fotopapier is leuker. Nog leuker is het om zelf een agenda, kalender, fotoalbum of ander drukwerk te maken met uw eigen foto's. Ook dat is niet moeilijk en het afdrukken gebeurt bij een van de vele afdrukservices die u op internet kunt vinden.

Foto's maken doet u al jaren. Foto's bewerken en ten volle benutten is eenvoudiger dan ooit, dankzij uw computer en dit boek dat u stap voor stap laat zien wat er allemaal kan en hoe u dat zelf doet.

De voordelen van kopen bij Boekenbalie:
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden
  • Ruim 300.000 tweedehands boeken op voorraad
  • Alle bestellingen worden stevig verpakt.
  • Alle boeken zijn zorgvuldig met de hand gecontroleerd
  • Gratis verzending vanaf 40 euro of 4 boeken
Advertentienummer: a1414467451