Van Trinidad tot Kazachstan ; door Brigid Keenan #Reizen€ 4,50
The Naked Chef; door Jamie Oliver #Koken
€ 4,95
Ophalen of Verzenden
101sinds 18 sep. '24, 21:49
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
KeukenEuropa
Jaar (oorspr.)2001
AuteurJamie Oliver
TypeVoorgerechten en Soepen, Hoofdgerechten, Taart, Gebak en Desserts, Overige typen
Beschrijving
Verzenden: 4,20 euro / Of 3,70 euro naar een ophaalpunt van DHL.
Een solide en mooi uitgevoerd kookboek van Jamie Oliver de van TV bekende en wereldberoemde top chef met Engelse achtergrond. Zodoende heeft het kookboek voornamelijk Europees (georienteerde) gerechten, maar dat maakt niet. Uit welgebalanceerd, dus goede omschrijving, veel tekst maar niet teveel.De titel The Naked Chef betekent dan ook niet naakt in de keuken staan maar verwijst naar het bewust weglaten. Dus schone kookkunst zonder veel poespas waardoor de natuurlijke smaken naar voren worden gehaald.
Hoofdstukken:
Inleiding, de eerste stap, Kruiden en specerijen, soep, salades en dressings, pasta, vis schaal- en schelpdieren, vlees wild en gevogelte, groenten, peulvruchten, risotto en couscous, brood, desserts, bouillions sauzen ditjes en datjes. register.
Boek: Zo goed als nieuw exemplaar. Feitelijk ongebruikt. Geen slijtage aan kaft, rug of de bijbehorende kleurige papieren omslag.
Format: Extra groot formaat luxe hardcover versie met bijbehorende omslag in perfecte staat.
Nederlandstalig, 250 bladzijden.
Uitgegeven: Eerste uitgave door Penguin Books, London, UK in 1999. Kosmos Z & Ko, Uitgevers, Utrecht / Antwerpen. 2001.
Zoals altijd op te halen in Groningen. Eventueel lokaal te bezorgen of te verzenden. Let op: Verzenden op risico van de ontvanger.
Een solide en mooi uitgevoerd kookboek van Jamie Oliver de van TV bekende en wereldberoemde top chef met Engelse achtergrond. Zodoende heeft het kookboek voornamelijk Europees (georienteerde) gerechten, maar dat maakt niet. Uit welgebalanceerd, dus goede omschrijving, veel tekst maar niet teveel.De titel The Naked Chef betekent dan ook niet naakt in de keuken staan maar verwijst naar het bewust weglaten. Dus schone kookkunst zonder veel poespas waardoor de natuurlijke smaken naar voren worden gehaald.
Hoofdstukken:
Inleiding, de eerste stap, Kruiden en specerijen, soep, salades en dressings, pasta, vis schaal- en schelpdieren, vlees wild en gevogelte, groenten, peulvruchten, risotto en couscous, brood, desserts, bouillions sauzen ditjes en datjes. register.
Boek: Zo goed als nieuw exemplaar. Feitelijk ongebruikt. Geen slijtage aan kaft, rug of de bijbehorende kleurige papieren omslag.
Format: Extra groot formaat luxe hardcover versie met bijbehorende omslag in perfecte staat.
Nederlandstalig, 250 bladzijden.
Uitgegeven: Eerste uitgave door Penguin Books, London, UK in 1999. Kosmos Z & Ko, Uitgevers, Utrecht / Antwerpen. 2001.
Zoals altijd op te halen in Groningen. Eventueel lokaal te bezorgen of te verzenden. Let op: Verzenden op risico van de ontvanger.
Advertentienummer: m2159652258
Populaire zoektermen
jamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekenjamie oliver vegjamie oliver kookboekjamie oliver kerst kookboekjamie oliver comfort foodgordon ramsay koken als een chef in Kookboekenjamie oliver 7x andersoma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenkoken met kanjersjamie oliver superfoodbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenhandweegschaalvoetplaten scooterpuzzel map in Hobby en Vrije tijdstekker gourmetstelboeken over utrecht