Fortnite - kinder lunch tas - NIEUW € 5,00
Sauzen - Erik van Loo (NIEUW & Zeldzaam)
512sinds 3 jul. '25, 16:55
€ 75,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd via PostNL vanaf € 6,95
Kenmerken
ConditieNieuw
TypeOverige typen
AuteurErik van Loo
Beschrijving
Zeldzaam!
Alleen nog digitaal te verkrijgen.
En is NIEUW
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 175
Contributors: Lars Hamer
Saus slaat een brug van hoofdingrediënt naar gerecht, saus is de verbindende schakel tussen wijn en spijs.
Erik van Loo is chef-eigenaar van het gerenommeerde tweesterrenrestaurant Parkheuvel in Rotterdam. Zijn keuken is er een van eerlijke bereidingen, wat je proeft is de beste kwaliteit ingrediënten en pure, echte smaken. De basis van zijn gerechten stoelt op wat Erik zijn 'sauzenstelsel' noemt. Voor hem is saus niet zomaar een smaakverrijker, het is de start en het eind. Zijn sauzen, bouillons, jus en fonds zijn licht en eerlijk en vormen het fundament van zijn signatuurgerechten. Erik: 'Als ik mijn basisstelsel van sauzen niet tot mijn beschikking heb, dan ben ik net zo onthand als een zuurdesembakker zonder moederdeeg.'
Zoals iedere grote kunstenaar teruggrijpt op oude meesters, borduurt chef Van Loo voort op het werk van Auguste Escoffier, een van de grootste chefs uit de Franse keuken. Escoffier: 'Sauzen spelen de hoofdrol in de keuken, fonds vormen de fundamentele basis...
ZIE OOK ANDERE BOEKEN VAN ERIC VAN LOO IN MIJN ANDERE ADVERTENTIES
Bij interesse graag een berichtje sturen
Alleen nog digitaal te verkrijgen.
En is NIEUW
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 175
Contributors: Lars Hamer
Saus slaat een brug van hoofdingrediënt naar gerecht, saus is de verbindende schakel tussen wijn en spijs.
Erik van Loo is chef-eigenaar van het gerenommeerde tweesterrenrestaurant Parkheuvel in Rotterdam. Zijn keuken is er een van eerlijke bereidingen, wat je proeft is de beste kwaliteit ingrediënten en pure, echte smaken. De basis van zijn gerechten stoelt op wat Erik zijn 'sauzenstelsel' noemt. Voor hem is saus niet zomaar een smaakverrijker, het is de start en het eind. Zijn sauzen, bouillons, jus en fonds zijn licht en eerlijk en vormen het fundament van zijn signatuurgerechten. Erik: 'Als ik mijn basisstelsel van sauzen niet tot mijn beschikking heb, dan ben ik net zo onthand als een zuurdesembakker zonder moederdeeg.'
Zoals iedere grote kunstenaar teruggrijpt op oude meesters, borduurt chef Van Loo voort op het werk van Auguste Escoffier, een van de grootste chefs uit de Franse keuken. Escoffier: 'Sauzen spelen de hoofdrol in de keuken, fonds vormen de fundamentele basis...
ZIE OOK ANDERE BOEKEN VAN ERIC VAN LOO IN MIJN ANDERE ADVERTENTIES
Bij interesse graag een berichtje sturen
Advertentienummer: m2285206448
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenerik van loo sauzengroot nieuw indisch kookboektime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekenjumbo kookboekenkookboekenblue band kookboek soepen sauzenunion postcodeloterij fiets in Fietsen | Dames | Damesfietsenbmw differentieel 3.91 in Transmissie en Toebehorendressoir mangohout 180 in Kasten | Ladekastengay fetisch in Kunst | Niet-Westerse kunstpallet bed 140 in Slaapkamer | Beddenoled tv 77 in Televisiesartistiek in Jasjes, Kostuums en Pakkenorgels hammond orgel in Orgelsparkside bandschuurmachine in Gereedschap | Schuurmachinesnijntje dieren in Kinderboeken | Baby's en Peuters