Kenmerken
Conditie
Nieuw
Keuken
Beschrijving
Ik verkoop al mijn kookboeken waar ik nog nooit in heb gekeken. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties.
Het Miso kookboek
alledaagse recepten met het Japanse superfood
Samenvatting
Dit kookboek laat zien hoe veelzijdig miso is en hoeveel smaak deze pasta kan toevoegen aan alledaagse gerechten. De mogelijkheden zijn eindeloos: gebruik miso niet alleen in soep, maar ook in marinades, dressings en zelfs in nagerechten. We gaan steeds bewuster en gezonder eten en dit eeuwenoude superfood, dat gemaakt wordt van sojabonenpasta, verovert snel een plekje in elke keuken.
Miso-expert Bonnie Chung deelt 60 recepten voor Japanse en niet-Japanse gerechten met miso. Alle klassiekers komen aan bod, zoals gegrilde saikyo miso-sabelvis en nasu dengaku (gegrilde aubergine met zoete witte miso), maar miso wordt ook gebruikt om alledaagse maaltijden een umamiboost te geven, zoals bij misoboter op mais of geroosterd brood. Vanaf nu zult u miso met andere ogen bekijken!
In dit boek vindt u eenvoudige tips voor hoe u optimaal van miso kunt genieten, een uitleg van verschillende soorten miso en zelfs een recept voor het zelf maken van miso. Ideaal voor avontuurlijke koks die hun repertoire van Japanse gerechten uit willen breiden en voor iedereen die meer umami in de dagelijkse maaltijd wil brengen.
Het Miso kookboek
alledaagse recepten met het Japanse superfood
- Nederlands
- Hardcover
- 9789048314379
- 07 februari 2017
- 144 pagina's
Samenvatting
Dit kookboek laat zien hoe veelzijdig miso is en hoeveel smaak deze pasta kan toevoegen aan alledaagse gerechten. De mogelijkheden zijn eindeloos: gebruik miso niet alleen in soep, maar ook in marinades, dressings en zelfs in nagerechten. We gaan steeds bewuster en gezonder eten en dit eeuwenoude superfood, dat gemaakt wordt van sojabonenpasta, verovert snel een plekje in elke keuken.
Miso-expert Bonnie Chung deelt 60 recepten voor Japanse en niet-Japanse gerechten met miso. Alle klassiekers komen aan bod, zoals gegrilde saikyo miso-sabelvis en nasu dengaku (gegrilde aubergine met zoete witte miso), maar miso wordt ook gebruikt om alledaagse maaltijden een umamiboost te geven, zoals bij misoboter op mais of geroosterd brood. Vanaf nu zult u miso met andere ogen bekijken!
In dit boek vindt u eenvoudige tips voor hoe u optimaal van miso kunt genieten, een uitleg van verschillende soorten miso en zelfs een recept voor het zelf maken van miso. Ideaal voor avontuurlijke koks die hun repertoire van Japanse gerechten uit willen breiden en voor iedereen die meer umami in de dagelijkse maaltijd wil brengen.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Zoetermeer
51x bekeken
2x bewaard
Sinds 2 aug '25
Advertentienummer: m2295423153
Populaire zoektermen
sterk in de keuken kookboekKookboekencon amore kookboekkookboek amsterdamse huishoudschool wanneekitchenaid kookboekoude kookboekenmargriet kookboeksophia loren kookboeklekker en simpel kookboekkookboek mielencb kookboekhet grote zonder pakjes en zakjes kookboekchinees indisch kookboekbosch kookboekphilips 32pfl3258h/12 in Televisiesopel combo armsteun in Interieur en Bekledinggti velgen brescia in Banden en Velgencormoran strike in Thrillers18 mm in Hout en Plankengeschiedenis groep 8 in Schoolboekenlego 7780 in Speelgoed | Duplo en Legokawasaki zzr 400 in Onderdelen | Kawasakicombi camp disselbak in Vouwwagensstar wars helmen in Speelgoed | Duplo en Lego