Bikers In Holland

€ 48,60
Verzenden
781sinds 21 nov. '22, 16:26
Deel via
of

Beschrijving

Titel: Bikers In Holland
Auteur: M. van Roosmalen
ISBN: 9789066119154
Conditie: Redelijk

De motorclubwereld is een wereld op zich, een redelijk afgesloten wereld, slechts toegankelijk voor leden en genodigden. Buitenstaanders hebben vaak een stereotiep beeld van motorrijders: ruige mannen vol tattoos, omringd door halfnaakte vrouwen, op omgebouwde 'choppers' die elkaar steevast groeten als ze langs suizen op de snelweg. Ze dwingen respect af of boezemen angst in, zijn stoer, geheimzinnig, onbevreesd en onverstoorbaar. En, voegen sommigen daar direct aan toe, ongetwijfeld een tikkeltje crimineel.

Fotograaf Duco de Vries besloot zélf een kijkje te nemen bij een van de motorclubs in Nederland, en kreeg toestemming om met zijn camera vast te leggen wat hij maar wilde. Ruim 10 jaar lang fotografeerde hij de leden van Rogues MC (opgericht in 1979), hun clubhuis, hun bijeenkomsten, hun huwelijken en hun begrafenissen.

Journalist Marcel van Roosmalen schreef de inleiding voor het boek, zich afvragend waar die zogenaamde 'Brotherhood' nu precies uit bestaat. Hoe de onderlinge verhoudingen met andere clubs zijn en of ze zich bewust zijn van hun maatschappelijke imago. Een intrigerend portret van een unieke gemeenschap!

De voordelen van kopen bij Boekenbalie:
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden
  • Ruim 300.000 tweedehands boeken op voorraad
  • Alle bestellingen worden stevig verpakt.
  • Alle boeken zijn zorgvuldig met de hand gecontroleerd
  • Gratis verzending vanaf 40 euro of 4 boeken
Advertentienummer: a1460806564