Veldgids Europese zoogdieren,Twisk, P, e,a/NIEUW,NIEUW.

€ 16,25
Verzenden
1617sinds 8 dec. '21, 14:31
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
OnderwerpOverige onderwerpen
Jaar (oorspr.)2020
AuteurTwisk, Peter.e.a.

Beschrijving


  • Schrijver:Twisk, Peter, Diepenbeek, Annemarie van, Bekker, Jan Piet.Titel:Veldgids Europese zoogdieren.ISBN:9789050117579.Taal:Nederlands.Uitgever:KNNV Uitgeverij.368pp.Bijzonderheden:2020. Gebonden.Boekwerk is NIEUW/af uitgever.Nieuw-Prijs:€ 36,50 euro-Verzendkosten:Gratis (binnen Nederland)Nu 16,25 euro verzendkosten Gratis (binnen Nederland).Slechts een klein gedeelte van de vijfenzeventigduizend boeken staan op boekenwinkeltje.
  • Meer-info;Een praktische natuurgids en een compleet naslagwerk. Niet eerder werden alle zoogdieren van Europa en hun sporen zo fraai en compleet in beeld gebracht. Inclusief soorten die nieuw zijn voor Europa, zoals de Levantmol en de steppebaardvleermuis.

Combineert soortbeschrijvingen, detailtekeningen en waarnemingstips. Behandelt zowel uiterlijke als ook schedelkenmerken.

- Alle zoogddieren van Europa doeltreffend herkennen
- Veldmethodieken en waarnemingstips
- Soortbeschrijvingen (lichaamsbouw, herkenning, biotoop en leefwijze)
- Extra aandacht voor sterk gelijkende groepen
- Diersporenoverzichten voor 'lastige' groepen
- Schedelkenmerken voor 'lastige' soorten
- Met prachtige detailtekeningen en kleurenfoto's

Deze gids bundelt de kennis en jarenlange ervaring van drie bekende Nederlandse veldbiologen: Peter Twisk, Annemarie van Diepenbeek en Jan Piet Bekker. De gids is voorzien van heldere, fraaie tekeningen van Peter Twisk en prachtige kleurenfoto's van Rollin Verlinde.
Advertentienummer: m1782916866