Verander Je Man*

€ 3,90
Verzenden
€ 3,75
80sinds 13 dec. '21, 02:21
Deel via
of

Beschrijving

Titel: Verander Je Man*
Auteur: W. Bruce Cameron
ISBN: 9789022541326
Conditie: Goed

Een man die écht opruimt, in plaats van dingen op stapeltjes te leggen. Een man die nooit saaie verhalen vertelt over hoe hij bijna profvoetballer is geworden. Een man die begrijpt dat scheten laten niet grappig is; ook niet tijdens een bruiloft. Een man die het heerlijk vindt om naar films als Sleepless in Seattle te kijken. Een man die het niet erg vindt om aan vreemden de weg te vragen.

Zo'n man willen we allemaal wel. Maar zo'n man bestaat niet. Of toch? Bruce Cameron beweert dat hij zichzelf vakkundig veranderd heeft in een Nieuwe Man. Hij moest wel, want geen vrouw wilde met hem uit.

Met praktische tips en 12-stappenplannen voor ingewikkelde taken als 'een nieuwe wc-rol ophangen' is verandering mogelijk. En als je dit grappige handboek doorgewerkt hebt, kun je je man zelfs meenemen naar de opera en samen het huis feng shui inrichten.

Of niet. Want een man veranderen is eigenlijk volstrekt onmogelijk. Maar het is leuk om te proberen!

'Hilarisch, en het klopt helemaal.' Oprah Winfrey

'Bruce Cameron vertelt op luchtige,grappige en uiteindelijk ontroerende manier waarom mannen altijd anders zullen zijn, en waarom dat niet per se vreselijk voor vrouwen is.' John Gray, auteur van Mannen komen van mars, vrouwen van Venus

De voordelen van kopen bij Boekenbalie:
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden
  • Ruim 300.000 tweedehands boeken op voorraad
  • Alle bestellingen worden stevig verpakt.
  • Alle boeken zijn zorgvuldig met de hand gecontroleerd
  • Gratis verzending vanaf 40 euro of 4 boeken
Advertentienummer: a1414536255