Is dit nou ECHT nodig? Deel 4 door Peter Stokking

€ 15,00
Verzenden
Verzenden voor € 2,00
330sinds 19 feb. '24, 11:54
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
AantalEén stripboek

Beschrijving

De hit van de Zuidas!

Is dit nou ECHT nodig? geeft in stripvorm, voor de eerste keer in de geschiedenis - een kijkje in de keuken van een fictief top-advocatenkantoor op de Amsterdamse Zuidas, het kloppende hart van de Nederlandse juridische wereld.


Dit vierde en laatste – maar los leesbare – album is met een dikke 74 bladzijden TOO BIG TO FAIL! Wederom boordevol gitzwarte humor uit de praktijk van een fictief post-slavery Zuidas advocatenkantoor.
Een jurassic partner die over zijn uiterste houdbaarheidsdatum heen is, een obese crocs-dragende secretaresse met een online shopping-verslaving, een workaholic die zich vol in een kansloos partnertraject stort en het genante exit-traject van een advocaat-stagiair die functioneert op het niveau van een eiersalade.

Alle albums van Is dit nou ECHT nodig kunnen los van elkaar worden gelezen.

Een ZUIDAS MUST HAVE... Het ideale kado voor kerst en verjaardag, maar ook bij afstuderen, beediging, burnout of bij ontzetting uit het ambt.

Bezorging binnen Nederland EUR 2, ongeacht het aantal exemplaren!

Full color hardcover, 76 pagina's, eerste druk 2021 Kleijn Chocolade Manufactorij. Tekst en tekeningen Peter Stokking. ISBN 9789082416985
Advertentienummer: m2082928950