Auto Theorie Rijbewijs B Cadeau Box - Theorieboek Pakket

€ 59,95
Verzenden
10699sinds 28 nov. '21, 15:53
Deel via
of

Kenmerken

AuteurVekaBest
ConditieNieuw
NiveauOverige niveaus
Productnummer (ISBN)8720254625225

Beschrijving

Dit auto theorie pakket is geschikt voor Nederland. VekaBest ontwikkelt al bijna 60 jaar theorie producten en heeft al meer dan 4 miljoen geslaagden. Wil je sneller leren, eerder slagen? Zoek dan niet verder, maar ga voor dit auto theorie pakket en bereid je voor op het CBR auto theorie examen in 2023. VekaBest heeft het allerhoogste slagingspercentage van Nederland.

AUTO THEORIE CADEAU BOX - AUTO THEORIEBOEK MET ONLINE THEORIE CURSUS, SAMENVATTING, 20 UUR EXAMENS OEFENEN, CBR INFORMATIE EN VERKEERSBORDEN

Je ontvangt van ons in deze cadeau box een groot aantal producten. In het boekje met informatie over het CBR kun je lezen wat er allemaal komt kijken bij het behalen van je auto rijbewijs. Met het auto theorieboek, de online auto theorie cursus, de auto theorie samenvatting en de verkeersborden bereid jij je vervolgens zorgvuldig voor op het CBR auto theorie examen. Met de online oefenexamens toets jij tot slot je kennis. Ben jij klaar voor het CBR auto theorie examen?

Wat ontvang je van ons?
 • Auto Theorieboek Editie 2023
 • Online Auto Theorie Cursus (3 maanden onbeperkt)
 • Auto Theorie Samenvatting
 • 20 Uur Oefenen met 40 Online Oefenexamens en 2500 Oefenvragen
 • CBR Informatie en Verkeersborden


Auto Theorieboek Rijbewijs B

Dit auto theorieboek van VekaBest is het best verkochte auto theorieboek in de markt. Het theorieboek wordt door de meeste rijschoolhouders gebruikt en aanbevolen. Verkeersregels en verkeerssituaties worden in eenvoudige taal aan je uitgelegd. De vele afbeeldingen en voorbeelden maken het nog makkelijker om de theorie stof te begrijpen. Met dit theorieboek haal jij binnen no-time je auto theorie examen!

De auto theorie is verdeeld over 14 hoofdstukken, met ieder een eigen onderwerp. De onderwerpen komen overeen met wat getoetst wordt op het CBR auto theorie examen. Jij bereidt je met dit auto theorieboek van VekaBest dus uitstekend voor op het examen. Van ons ontvang je altijd de allernieuwste uitgave van dit theorieboek. Op dit moment is dit de editie van 2023.

Wij raden je dit auto theorieboek van VekaBest aan omdat het de auto theoriestof op een leuke en toegankelijke manier beschrijft. Het theorieboek is daarnaast vanwege het eenvoudige taalgebruik voor iedereen goed te begrijpen. Ook als je nog maar weinig van verkeersregels of auto’s afweet. Dit auto theorieboek van VekaBest is dus een echte aanrader!

Online Auto Theorie Cursus

Naast het auto theorieboek ontvang je ook een Toegangscode. Met deze Toegangscode kun je eenvoudig en snel een Online Account aanmaken op onze website. Na activatie van de code krijg je 3 maanden toegang tot onze complete online auto theorie cursus. Deze online cursus is opgesteld aan de hand van de CBR examenrichtlijn en bespreekt dus alle CBR examenonderwerpen.

De CBR examen onderwerpen worden in korte hoofdstukken aan je uitgelegd. In totaal zijn er 14 hoofdstukken. Ieder hoofdstuk duurt ongeveer 15 minuten om door te nemen. Voorbeelden van onderwerpen die je tegenkomt zijn: wegen en weggebruik, gedrag bij kruispunten en snelheid en afstand houden. Maar denk ook aan de technische aspecten van het voertuig. Alles komt uitgebreid aan bod!

Deze online auto theorie cursus maakt het leuk om de theorie te leren. Je vindt in de online auto theorie cursus korte stukjes tekst afgewisseld met vele afbeeldingen, maar ook video's. Zo worden lastige onderwerpen je snel duidelijk. Toets tot slot na ieder hoofdstuk je kennis met een aantal oefenvragen. Maak je ze goed? Ga dan door naar het volgende hoofdstuk. Zo leer jij de auto theorie stof snel uit je hoofd!

Auto Theorie Samenvatting (Topics)

Leer jij graag eenvoudig en snel? Dan is deze auto theorie samenvatting echt iets voor jou. De samenvatting is opgesteld door de verkeersprofessionals van VekaBest. Met de inhoud zit het dus 100% goed. In 44 pagina's neem jij de gehele auto theorie nog snel even door. Doe dit bijvoorbeeld kort voor je geplande CBR auto theorie examen. Zo heb jij alle details goed in je hoofd zitten, en kan het op het theorie examen niet mis gaan. Gebruik hem zoals je wilt. Het leren met deze auto theorie samenvatting is gewoon superhandig!

20 Uur Oefenen met 2500 Oefenvragen en 40 Oefenexamens

Ook ontvang je van ons in dit pakket een kaart met een Toegangscode. Met deze Toegangscode kun jij eenvoudig en snel een Online Oefenaccount aanmaken op onze website. Je kunt vervolgens 20 uur auto theorie examens oefenen. Je hoeft deze tijd niet in één keer op te maken. Je kunt de tijd pauzeren door tussentijds uit te loggen. Log vervolgens op een later tijdstip weer in, en oefen weer verder.

In onze databank staan maar liefst 40 unieke auto theorie oefenexamens. Er is dus meer dan genoeg materiaal om mee te oefenen. Ieder oefenexamen is voorzien van resultaten. Zo zie je in één oogopslag of je klaar bent voor het CBR auto theorie examen, of dat je beter nog wat meer kunt oefenen. Door de uitgebreide feedback leer je van je fouten, en maak je een volgend auto theorie oefenexamen nog beter.

Naast de oefenexamens kun je ook gebruik maken van onze databank met oefenvragen. Deze vragen zijn gekoppeld aan de hoofdstukken van het theorieboek. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om hoofdstuk 1 te lezen en vervolgens direct je kennis te toetsen met de oefenvragen over dit hoofdstuk. Beheers je de stof voldoende? Ga dan door naar het volgende CBR examen onderwerp.

In totaal staan er in onze databank dus maar liefst 40 complete oefenexamens en ook nog eens 2500 oefenvragen die gekoppeld zijn aan de hoofstukken van het auto theorieboek. Er zijn dus enorm veel vragen om mee te oefenen. De 20 uur in dit auto theorie pakket zijn meer dan voldoende om je mee voor te bereiden op het CBR auto theorie examen. Door veel te oefenen leer jij de theorie toepassen.

Mocht je onverhoopt toch meer tijd nodig hebben, dan is dit geen probleem. Je kunt je tegoed vanuit je Online Oefenaccount op onze website eenvoudig en tegen een aantrekkelijk tarief opwaarderen. Door goed te oefenen vergroot jij je slagingskans op het CBR auto theorie examen!

CBR Informatie

In het boekje met informatie over het CBR vertellen wij jou alles wat je moet weten over het behalen van je auto rijbewijs. Zo dien je zowel een theorie als praktijk examen af te leggen. Hoe vraag je deze examens aan? Wat kun je op het theorie en praktijk examen verwachten? En als je eenmaal voor beide onderdelen geslaagd bent, hoe vraag je dan je rijbewijs aan? Wij vertellen het jou allemaal in dit boekje met informatie over het CBR.

Verkeersborden

Ook ontvang je van ons een boekje met de verkeersborden. Met dit boekje kun je de verkeersborden eenvoudig en snel uit je hoofd leren. In dit boekje vind je naast de wettelijke omschrijving van de verkeersborden, ook een toelichting. We leggen je uit welk verkeersgedrag er van jou verwacht wordt bij het zien van de verkeersborden. Hiermee vergroot jij je verkeersinzicht, en dus ook de kans van slagen op het CBR auto theorie examen. Kortom, een superhandig boekje om mee te leren!

Voordelen

 • Editie 2023
 • Eenvoudig taalgebruik
 • Echte praktijkfoto's en voorbeelden
 • 40 Oefenexamens en 2500 Oefenvragen
 • Geschikt voor computer, mobiel en tablet
 • Volgt de nieuwste CBR examenrichtlijn
 • Al meer dan 4 miljoen geslaagden
 • Bijna 60 jaar ervaring in theorie producten
 • Populair onder rijschoolhouders (bijna 90% gebruikt het!)


Advertentienummer: a1411755090