Persoonlijke basiszorg 2 theorieboek- Niveau 4

Bieden
Ophalen of Verzenden
PostNL€ 4,10
  • Track & Trace
  • Veilig en snel
70sinds 23 mei. '22, 10:32
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
AuteurC.A. Abrahamse
Productnummer (ISBN)9789006910322

BeschrijvingTaal: Nederlands; Vlaams

Aantal pagina's: 246

Het theorieboek Persoonlijke basiszorg deel 2 niveau 4 richt zich op belangrijke werkprocessen van mbo-verpleegkundige, zoals vitale functies en slaap-waakritme, het verlenen van eerste hulp, helpen bij mobiliteitsproblemen en palliatieve terminale zorg. Ieder onderdeel wordt afgesloten met een begrippenlijst. De inhoud is daarmee geschikt voor mbo-studenten en mensen die zelfstandig meer willen leren over het werk van een mbo-verpleegkundige.

De mbo-verpleegkundige wordt opgeleid om in alle branches van de verpleging en verzorging te werken: ziekenhuis, verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg, de geestelijke gezondheidszorg en de gehandicaptenzorg. Zij levert vanuit een teamverband vraaggerichte intramurale en/of ambulante en/of semimurale zorg.
Het theorieboek Persoonlijke basiszorg deel 2 niveau 4 maakt deel uit van de serie Traject V&V. Persoonlijke basiszorg deel 2 niveau 4 sluit volledig aan bij de werkprocessen 'Biedt persoonlijke verzorging en monitort welbevinden' en 'Begeleidt een zorgvrager' uit het kwalificatiedossier ...
Advertentienummer: m1845180991