Tijdschrift : Happinez nr. 6 - 2022 & Sterrenbeeldkalender

€ 4,75
Ophalen of Verzenden
883sinds 23 dec. '22, 07:26
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeLichaam en Geest
Jaar (oorspr.)2022

Beschrijving

Aangeboden:

Tijdschrift : Happinez nr. 6 - 2022 & Sterrenbeeldkalender


Happinez ‘Begin opnieuw'
Dit nummer staat helemaal in het thema van ‘opnieuw beginnen’. Opnieuw beginnen is geen teken van zwakte, maar van kracht. De kracht om helemaal terug te keren naar de kern, om dan vol nieuwe energie als een feniks uit je as te herrijzen. In dit nummer vind je zes rituelen die kunnen helpen om het oude achter je te laten en een nieuwe start te maken, en daarin veerkrachtig te blijven - ook als het een keertje niet lukt. Twijfel je of het (spirituele) levenspad dat je volgt wel het juiste is? Sta jezelf dan toe om een nieuwe weg in te slaan: je kunt altijd opnieuw beginnen. Door de kaarten opnieuw te schudden, kun je een heel nieuwe kant van jezelf leren kennen. Of merken dat je innerlijke kompas je juist weer precies terugbracht waar je al was - maar dit keer zonder twijfels.
Verder in dit nummer:
- Familiekarma - het pad naar heel worden
- De lessen van de feniks
- Vier portretten: zij begonnen opnieuw
- Dichter bij de essentie met Reiki auteur Daniel H. Pink: ‘Spijt heeft wél zin’
- Indisch koken - maar dan groen
Op de cover staat een libel, het symbool voor transformatie.

Happinez Zomerboek 2022
Deze prachtige sterrenbeeldkalender is niet ingedeeld in de 12 maanden, maar in de 12 sterrenbeelden. Zo weet je niet alleen wanneer je geliefden jarig zijn, maar ook onder welk zonneteken ze geboren zijn. 


U kunt de tijdschriftenset ophalen in Zoetermeer of u kunt deze laten verzenden. De verzendkosten zijn voor uw rekening.

(T) (K)
Advertentienummer: m1924180764