Q 5-2001 R.E.M. David Bowie Iggy Pop Queen Stereophonics Orb

€ 2,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 3,95
Thuisbezorgd voor € 4,25
400sinds 31 mar. '24, 07:18
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
TypeMuziek, Film of Tv
Jaar (oorspr.)2001

Beschrijving

Mooie editie van Q uit mei 2001. Het magazine combineert oud en nieuw op muziekgebied en poogt vooral een gids te zijn in muziekland en is de eerste die op die manier een magazine in de markt zet, en met succes omdat het magazine een woelige periode heeft overleefd. Het magazine is in feite altijd actueel vanwege de combinatie oud met nieuw Dat is een kwaliteit die zij in Engeland geweldig in de vingers hebben.

In deze editie met R.E.M. op de cover van deze editie van het magazine omdat de band na het voor BILL BERRY vanwege lichamelijke ongemakken noodzakelijke vertrek uit band, als trio is doorgegaan en daarom een andere toon moet aanslaan maar zich daar groots door heen slaat gezien hun geweldige album REVEAL dat door de critici enkel met vijf sterren wordt gewaardeerd. Naast aandacht voor voornoemde artieste is ook ruimte gereserveerd voor items over en met DAVID BOWIE, IGGY POP, QUEEN, STEREOPHONICS, ORBITAL en STEREO MC'S en daarnaast zijn er ook nog veel recensies van nieuw materiaal en van materiaal dat opnieuw, doorgaans in een opgepluste versie, is uitgebracht.

Het magazine is als nieuw. Ik bied veel meer muziekmagazines aan op Marktplaats en vooral veel van OOR, waaronder de dubbele zomer- en eindejaarsedities, maar ook de speciale edities die elk lustrum worden uitgebracht. Een klein deel van mijn aanbod op Marktplaats is aan deze advertentie toegevoegd. Als u iets zoekt, laat het mij weten en voor u uitzoeken of ik u verder kan helpen. Het bericht wordt altijd beantwoord. Mijn aanbod op Marktplaats varieert van nieuwe exemplaren tot die enige decennia terug in de tijd gaan. Allemaal orgineel.
Advertentienummer: m2098830155