Mojo 1-2018 The Jam Josh Homme Fats Domino The Breeders Mich

€ 2,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 3,99 of thuis voor € 3,95
Thuisbezorgd voor € 4,25
110sinds 24 apr. '24, 06:05
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
TypeMuziek, Film of Tv
Jaar (oorspr.)2018

Beschrijving

Mooie editie van Mojo uit januari 2018. Het magazine combineert oud en nieuw op muziekgebied en pakt in breed verband gasten die breed aanspreken met altijd een leesbaar magazine als eindresultaat dat dan zich laat lezen als een geschiedenis-magazine. Het oogt door die opzet altijd actueel. Dat is een kwaliteit die zij in Engeland geweldig in de vingers hebben.

In deze editie met het THE JAM, de band van PAUL WELLER op de cover. In deze editie verder intervieuws met en items over JOSH HOMME van QUEENS OF THE STONE AGE, THE BREEDERS, FATS DOMINO, ARCADE FIRE, MICHEAL McDONALD, SCOTT WALKER en CAPTAIN BEEFHEART en daarnaast veel recensies van nieuw materiaal op allerlei gebied en van materiaal dat opnieuw, doorgaans in een opgepluste versie, is uitgebracht.

Het magazine is als nieuw. Ik bied veel meer muziekmagazines aan op Marktplaats en vooral veel van OOR, waaronder de dubbele zomer- en eindejaarsedities, maar ook de speciale edities die elk lustrum worden uitgebracht. Een klein deel van mijn aanbod op Marktplaats is aan deze advertentie toegevoegd. Als u iets zoekt, laat het mij weten en voor u uitzoeken of ik u verder kan helpen. Het bericht wordt altijd beantwoord. Mijn aanbod op Marktplaats varieert van nieuwe exemplaren tot die enige decennia terug in de tijd gaan. Allemaal orgineel.

Als u vragen heeft over een magazine, of op zoek bent naar iets speciaals over een artiest of band dan kunt u mij bereiken door een bericht te sturen. Mogelijk dat ik u kan helpen. Het bericht wordt altijd beantwoord, dus schroomt u niet en houdt u niet in.

Bij afname van meer (duurdere) exemplaren kan er over quantumkorting worden gesproken, en hoe meer er afgenomen wordt des te makkelijker het wordt om korting overeen te komen, des te leuker het gesprek ook. Kijk ook naar al mijn andere advertenties en voeg mij toe als favoriet zodat u niets mist.
Advertentienummer: m2107595992