De eetbare tuin . Alys Fowler

€ 39,50
Ophalen of Verzenden
€ 3,95
261sinds 17 aug. '22, 15:32
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGelezen
AuteurAlys Fowler

Beschrijving

                                   - De eetbare tuin -
                                        - Alys Fowler -

In De eetbare tuin toont de vindingrijke Alys Fowler aan dat er een manier is om van het goede leven en de natuur te genieten - zelfs als je in de stad woont.
Fowler bekijkt de traditionele manier van tuinieren en het verbouwen van je eigen groente op een geheel eigen wijze en geeft de lezer tips en tools in handen om op een kleine ruimte - of dit nu een stadstuin, een balkon of dakterras, of zelfs een eenvoudige bloembak is - een prachtige, efficiënte en rijke tuin te creëren.
Fowler laat zien hoe je natuurlijke ecosystemen nabootst, hoe je goede mest maakt en hoe je de grond kunt verrijken zodat je je tuin - en natuurlijk de oogst! - kunt optimaliseren.

Naast tips, adviezen en wijze raad voor het verbouwen van je eigen groente en fruit, geeft Fowler haar succesrecepten voor het verwerken van alle verse ingrediënten uit eigen tuin. Voor de dagelijkse maaltijd, maar óók voor het inmaken en conserveren van fruit en groentes in jams en chutneys en het drogen van kruiden voor gebruik in gerechten en om thee van te trekken.

De eetbare tuin laat iedereen zien dat je met een beetje fantasie en het loslaten van strikte en vaak ouderwetse regels een tuin kunt creëren die niet alleen fantastisch is om naar te kijken, maar ook heerlijk om uit te eten !

Gebonden hardcover , 255 pagina's .
Karakter Uitgevers B.V.
Gelezen maar in zeer goede staat .

Eventuele verzendkosten zijn voor de koper .

  • Pakjes worden alleen met traceercode verzonden.Verzending is voor eigen risico , ik ben niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketjes bij PostNL en/of DHL nadat ze zijn ingeleverd en gescand door het desbetreffende bedrijf .

==================================================

  • Ik hanteer vaste prijzen ; u weet dan meteen hoeveel een artikel moet kosten , geen gedoe met ( tegen elkaar op ) bieden en dan maar afwachten of en wanneer het bod geaccepteerd wordt .Lager bieden heeft dus geen zin , hoger hoeft ook niet ;-)
Advertentienummer: m1875180479