Little Camper,de compacte mini camper voor 1/2 personen

Zie omschrijving
Ophalen
29626390sinds 5 jun. '21, 15:12
Deel via
of

Kenmerken

AdverteerderBedrijf
Aantal slaapplaatsentot en met 2
TypeBus-model
BrandstofBenzine
Opbouw lengte4 tot 5 meter

Beschrijving

Little camper,de kleinste Camper ooit!!!

Met deze compacte Camper kunt U alleen of met zijn tweeën genieten van alle kampeer-vrijheid.U heeft door de weeks de beschikking over een ruime  personenauto met vier volwaardige zitplaatsen.In een handomdraai tovert U deze om naar een kampeerauto.Alles is keurig opgeborgen achter de passagiersbank welke U wegklapt en het bed eenvoudig uitschuift.Géén gepuzzel met het ombouwen,géén gesjouw met losse meubeltjes, alle benodigde delen en kussens passen keurig in de auto zodat U deze niet thuis hoeft op te slaan.Onder de bed-bank heeft U een riante opbergruimte. Met de kussens van de rugleuning heeft U een bed van 2.00 cm lang en 50/75 cm breed.
Dit is uit te breiden tot een tweepersoons bed.

Als basis voor de Little Camper is gekozen voor de Citroen Berlingo, Opel Combo,Toyota pro-ace City of Peugeot Rifter, deze zijn leverbaar met benzine- en dieselmotor en automaat.

Little-campertjes zijn leverbaar vanaf rond de  30.000 euro, wij selecteren hiervoor jonge auto's(vanaf 2019)met een maximale kilometer-stand van  10.000 km.

Nog steeds nieuwsgierig??

bekijk de website  WWW.LITTLECAMPER.NL

Hier vind U nog veel meer info over de Little Camper

Mailen  kan  naar; Info@littlecamper.nl

Of geef een belletje op : 06 22 92 64 90.

Het lukt mij helaas niet om altijd de telefoon direct te beantwoorden, maar ik bel U zeker terug!!Vriendelijk groet Rein Hoogendijk
Advertentienummer: m1713842887