Nieuwe camperunit afzetunit Billys

€ 29.000,00
Ophalen
589598sinds 19 okt. '21, 09:35
Deel via
of

Kenmerken

AdverteerderParticulier
Aantal slaapplaatsentot en met 4
Bouwjaar2021

Beschrijving

Billys camper unit. 
Wij zijn fabrikant van de Billys afzetunit.
 Sinds 2009 hebben we meer dan 500 tweedehands afzet units verkocht van allerlei merken.Door deze jarenlange ervaring  en de kennis van alle voor en nadelen  heb ik besloten om mijn eigen model camperunit te ontwerpen. Deze unit verkopen we nu vanaf  2018 aan vele tevreden klanten .Onze fabriek is in zuid Frankrijk aan de voet van de Pyreneeën, waar ik als Nederlander al meer dan 20 jaar woon.
De Billys units passen universeel op alle Europese pick-up zonder aanpassingen aan de auto en op Amerikaanse pickup met een korte bak ( dubbele cabine).
Door een unieke bouw onder vacuüm van dubbelwandig polyester, zijn de units licht van gewicht en zeer sterk. Geen Kit naden,  dus geen lekkages mogelijk. Geen hout of versteviging van hout in de constructie, dus geen rot en paddestoelen. Aerodynamische moderne vormgeving en optimale gewichtsverdeling dus comfortabel op de snelweg en de onverharde wegen. ( alle apparatuur,  koelkast en de meeste bergruimte zit voorin de unit in tegenstelling tot de meeste fabrikanten, waar de bankjes en tafel voorin zitten)
Doordat wij rechtstreeks verkopen hebben wij een zeer scherpe prijs inclusief alles wat u nodig heeft voor een leuke vakantie tot een lange reis door verre landen.
Voor meer informatie kunt natuurlijk altijd contact met mij opnemen. U bent ook welkom op onze fabriek in Frankrijk. ( vliegveld Toulouse of carcassonne).
Ik ben regelmatig in Nederland en kan dan ook afspreken om ons showmodel te laten zien. 
29000 euro inclusief btw.
Volledig dubbelwandig geisoleerde polyester afzetunit. 
Gewicht 560 kg klaar voor vertrek ( zonder water)Watertank 100 L150w zonnepaneel Truma combi 4 gaskachel en boiler Cassette toilet. Douchecabine Keuken met 2 gaspitten 65 L compressor koelkast. 2 usb Laders voor de telefoon. 4 poten om de unit in 30 minuten op de auto te kunnen zetten. Groot dakraam + 3 Ramen met vliegenhor en Gordijn. Led verlichting. Mogelijk om de trekhaak te gebruiken met de unit.
Advertentienummer: m1762621857