Caravan spiegel / opzetspiegel Smat Beretta (2x)

Bieden
Ophalen of Verzenden
560sinds 1 jun. '24, 14:25
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt

Beschrijving

Set caravan spiegels / opzetspiegels Beretta met vlak glas, geproduceerd door Smat Nord (art. 3.926.001). Deze spiegels worden door middel van twee riempjes om de spiegelkap getrokken en hebben lange verstelbare armen (op deze armen staat XL). Afmetingen van de spiegels zelf zijn 143 x 92 mm.

Bieden 🪙
Bij interesse graag serieus bieden bij de advertentie en svp niet via de mail (ter info: nieuwprijs van 1 spiegel is € 17,25). Ik reageer niet op vragen wat ik ervoor wil hebben. Biedingen zijn exclusief eventuele verzendkosten. Maar kijk vooral ook bij mijn andere advertenties op MP, want tot 10 kg wordt 1 bedrag voor het verzenden betaald.

Spelregels♟️
Als ik akkoord ga met het bod stuur ik een mail met de vraag of het artikel opgehaald kan worden of dat ik het moet verzenden. Risico van verzenden is voor koper.
Zolang ik geen adres heb ontvangen of ophaalafspraak heb gemaakt ben ik vrij om op andere biedingen te reageren.
Als ik het adres heb ontvangen reserveer ik het artikel en mail ik de betalingsgegevens.
Zodra ik het geld ontvangen heb wordt het artikel opgestuurd, maar als de betaling na een dag nog niet binnen is vervalt de reservering.

Verzenden 📦
Ik kijk altijd alles na voordat ik het verzend en verpak het goed. Ik probeer ook alles zo klein mogelijk te verpakken om zo voordelig mogelijk via brievenbuspost te verzenden. Mocht dit niet passen dan kan het als volgt verzonden worden (tot 10 kg):
- € 4,39 naar een DHL-punt (betaling via betaalverzoek MP)
- € 5,45 naar een DHL-punt
- € 6,45 via DHL naar huisadres
- € 6,45 naar PostNL-punt
- € 6,95 via PostNL naar huisadres
Verzenden naar het buitenland is geen probleem. Natuurlijk kan het ook altijd opgehaald worden.

Ophalen 🏠
Het is natuurlijk ook mogelijk om het artikel op te halen. Ophalen is mogelijk op afspraak en alleen voor de artikelen waar een prijsafspraak over is. Betaling kan contant of vooraf via een betaalverzoek of overschrijven (niet via een tikkie). Mocht het artikel niet bevallen kan dat uiteraard aangegeven worden bij het ophalen en wordt de koop geannuleerd.
Advertentienummer: m2121490138