"The Kitchen" Keuken, Camper, Caravan, Outdoor, BOX2GO

€ 399,00
Ophalen of Verzenden
123070sinds 6 jan. '23, 17:56
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

"The Kitchen" is een keuken die voor iedereen geschikt is. Door zijn lichte gewicht is de box ideaal om overal mee naar toe te nemen. Een avondje op het strand? Lekker langs de rivier? Op de camping? Of in het Bos? Door zijn mobiele watervoorziening en geintegreerd 2 pits kookstel is dit de box waar u mee op pad kan.

Een aantal kenmerken van de box

· Afmetingen (60 x 40 x 32 Cm)
· 2 x Tank, (5 Liter vers watertank & 5 liter afvalwatertank)
· Plug & Play kraan systeem
· Twee geintegreerde gaspits 
· Gewicht 8,5 Kg
· Alles volledig afneembaar 

In tegenstelling tot de houten boxen die op de markt worden aangeboden is deze box eenvoudig schoon te maken en licht van gewicht.

Ons eigen ontwikkelde Plug & Play systeem maakt het mogelijk om snel en eenvoudig gebruik te maken van de functionaliteiten van de box. U hoeft geen elektra aan te sluiten, u hoeft alleen maar de kraan te plaatsen het gas te onsteken en u bent klaar om het te gebruiken (2 seconden).

Naast de standaard uitvoering is de box ook te verkrijgen in een “Deluxe” uitvoering. Een “Deluxe” uitvoering is rondom voorzien van hout. Dit hout maakt de box in een oogopslag een stukje luxer. Naast dat we de box kunnen voorzien van hout is het ook mogelijk om de box te voorzien van een deurtje. Dit deurtje zorgt ervoor dat u eenvoudig uw spulletjes kunt opbergen.
De boxen van Box2Go zijn ervoor gemaakt om te combineren. U kunt bijna alles samenstellen naar eigen wens. De kleur van de Box, De kraan etc.

Laat ons weten wat u zou willen hebben en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Daarnaast zijn deze boxen ook leuk in combinatie met onze andere producten. Denk hierbij aan de “Camper-Complete” waarmee u binnen 2 minuten uw bus ombouwt tot camper. of de Car-Complete waarmee u van uw auto een buitenkeuken maakt. 

U kunt ons zowel telefonisch als via de email bereiken, daarnaast kunt u ook altijd een kijkje nemen op onze website.

"The Seat Standard" = €399,-
"The Seat Deluxe" = €zie website
"The seat Deluxe Door" = €zie website

Box2Go
0610613191
Advertentienummer: m1929123335