Camperkeuken California Beach Keuken blokje Keuken Camper VW

€ 365,00
Ophalen of Verzenden
59216sinds 8 feb. '23, 21:23
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Camperkeuken California Beach Keuken blokje Keuken Camper VW


Te koop het keukenblok voldoet aan de eisen van de rdw en de belastingdienst. Het keukenblok kan worden vastgemaakt (met speciale pins in de vorm van een t zoals op de foto te zien is) op de rails (tussen de rails zit 38 cm).
Het keukenblok zoals te zien is op de foto’s kan achter onder het multiflexboard vastgemaakt worden en ook binnen achter de bestuurderstoel of achter de co-pilootstoel.
Het keukenblok is voorzien van een roestvrijstalen gasstel en een spoelbak en daardoor geschikt om op te koken. Daarnaast is het keukenblok voorzien van een douchekop.
De afmetingen zijn: hoogte 22 cm, diepte 32 cm en breedte 49 cm het keukenblok heeft een watervoorziening met schoonwatertank (vuilwatertank kan indien gewenst ook worden gebruikt en anders kan het water buiten/op het gras worden afgevoerd. Het keukenblok heeft een stroomaansluiting voor de waterpomp op de sigarettenaansteker. De sigarettenaansteker gaat naar de waterpomp waarna middels een schakelaar ervoor gekozen kan worden de wasbak te voorzien van water of de douchekop te voorzien van water. Italiaanse onderdelen. Het keukenblokje voldoet enerzijds aan de eisen die gesteld zijn vanuit de belastingdienst en douane inzake camperauto's en anderzijds neemt het keukenblokje weinig plaats in beslag waardoor u voldoende ruimte overhoudt.
Mocht u interesse of vragen hebben dan ontvang ik graag een mailtje van u. Keuken keukentje camperkeuken kampeerkeuken campermodule camperinterieur camperombouw volkswagen vw. De richt prijs is € 365,- keuken blokje california beach camperkeuken keuken camper vw.
Advertentienummer: m1941986239