Campingaz kooktoestel /Party Grill + gasfles + tas

Gereserveerd
Ophalen of Verzenden
3697sinds 24 nov. '23, 19:00
Deel via
of

Beschrijving

Het toestel is in een prima staat en vertoont alleen lichte gebruikssporen. Het wordt samen met gasfles en gebruiksaanwijzing geleverd in de bijbehorende tas. Zie de foto's.

Hieronder volgt een uitvoerige productbeschrijving en een opsomming van de belangrijkste kenmerken.

Met de Campingaz Party Grill CV heb je een camping kooktoestel waar je makkelijk veel verschillende maaltijden op kunt bereiden, maar die weinig ruimte in beslag neemt. Het ideale camping gas kooktoestel als je gaat kamperen en maar weinig ruimte hebt om een kooktoestel mee te nemen.

Multifunctioneel
Dit compacte camping kooktoestel met piëzo ontsteking is voorzien van een bakplaat en een pannendrager. Zo kun je zowel koken als bakken en grillen op dit kooktoestel van Campingaz.

Compact
Dit camping gas kooktoestel is zeer eenvoudig op te bergen dankzij de afneembare poten. Dit maakt de Campingaz Party Grill tot een compact pakket wat je eenvoudig overal mee naar toe kan nemen.

Schoonmaken
Dankzij het vetopvangsysteem is het schoonmaken van de Campingaz Party Grill CV ontzettend makkelijk. Voor dat je gaat koken vul je het compartiment met water en naderhand giet je het weer leeg inclusief alle etensresten en vet, schoonmaakdoek er doorheen en klaar.

De belangrijkste kenmerken van de Campingaz Party Grill CV kooktoestel op een rij:

Een compact en multifunctioneel camping kooktoestel

Geschikt voor bakken, grillen en koken

Voorzien van een piëzo ontsteking wat lucifers overbodig maakt

Werkt op de Campingaz cartouches CV470 en CV300

Vermogen: 1350 watt
Advertentienummer: m2050649730