Wij bouwen uw chalet mantelzorgchalet of woonwagen naar wens

Zie omschrijving
7929157sinds 28 apr. '22, 13:51
Deel via
of

Beschrijving

Bent u op zoek naar een Chalet?

Wij kunnen u daarmee helpen! H&H beschikt over een eigen chaletbouw fabriek in Coevorden waar u uw chalet op maat kunt laten samenstellen. Wij bouwen met passie het chalet van uw dromen. En niet zomaar chalets de chalets worden handgemaakt en kunnen uitgebreid worden met al uw wensen en ideeën met alleen het gebruik van hoogstaand bouwmateriaal. Alle chalets worden goed geïsoleerd, waardoor u ook in de winter in het chalet kunt verblijven. Uiteraard kunnen wij zorgen voor het transport, plaatsen, stellen en aansluiten van uw droomchalet. We spreken al bij aankoop een bezorg- en/of installatiedatum af op de gewenste locatie. Zo kunt u snel gaan genieten van uw vakantiehuis.

Bent u op zoek naar een Mantelzorgchalet?

Vanwege de diverse mogelijkheden in onze fabriek, kunnen wij ook zeer eenvoudig mantelzorgchalets bouwen. Wij bieden u de keuze uit een aantal basis chalets die stuk voor stuk uitgebreid kunnen worden. In een persoonlijk gesprek worden al uw wensen en eisen besproken en samen met u kijken we hoe deze wensen verwerkt kunnen worden in uw Mantelzorgchalet. Uiteraard kunnen wij zorgen voor het transport, plaatsen, stellen en aansluiten van uw Mantelzorgchalet. We spreken al bij aankoop een bezorg- en/of installatiedatum af op de gewenste locatie. Zo kunt u snel gaan genieten van uw Mantelzorgchalet.

Bent u op zoek naar een Woonwagen?

Wij bouwen met passie en plezier woonwagens die tot in detail aan de wensen van opdrachtgevers voldoen en wordt volledig uitgevoerd naar uw wensen, budget en gezinssamenstelling.

Wij bouwen voor particulieren, recreatieparken en campings.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We bespreken ze graag onder het genot van een kopje koffie! Kom eens naar onze showroom in Coevorden om de voorbeelden te bekijken en om al uw vragen te stellen.


Dit product is verkrijgbaar bij:


H&H Chalets
Disc 4
7741 MH Coevorden
Telefoon: 0524223889
E-mail: info@hhchalets.nl
Internet: www.hhchalets.nl

Advertentienummer: a1431701955