VW T1 Bulli tent voor de liefhebber

€ 365,00
Ophalen
1834sinds 26 sep. '21, 15:10
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

Ready for a summer of love?? Doe dan een (serieus!) bod! Dit is niet de goedkope versie, maar the real deal.

Gek op muziek, moeder Natuur en modder? Of gewoon een "wildchild" uit de 60's? Waarom dan kiezen voor een saaie, conventionele tent als je voor een HippyHappy VW Camperbus Tent kan gaan?

Beleef de onstuimige jaren 60 opnieuw met deze exacte replica van de Volkswagen Transporter T1. Dit onomstotelijk icoon wordt hét gespreksonderwerp in de camping-commune. De tent is op schaal nagebouwd (1:1) en heeft dus exact dezelfde afmetingen als een échte VW Camperbus uit 1967. De Camperbus kan vier personen tegelijkertijd vervoeren. In de goede, oude Flowerpowertijd was hij bij populair bij HIPpies, nu hélémaal terug bij HIPsters.

Natuurlijk heeft deze tent meer te bieden dan zijn prachtige carosserie.
De tent is 3,88 meter lang en is door middel van een tentdoek opgedeeld in twee verschillende ruimtes. Hierdoor beschikt de tent over twee volwaardige slaapkamers. Beide ruimtes hebben een eigen rits om naar buiten te gaan. Erg nuttig om s'ochtends de "peace & love" tussen jou en je tentgenoten te behouden. Viva la Privacy!

De tent is met een hoogte van 1,83 meter perfect voor diegenen die iets groter zijn. Zo kan je in deze tent gewoon rechtop staan. Je rug zal je zeker en vast dankbaar zijn!

Ook bij extreme weersituaties biedt deze tent soelaas. Het dak heeft een waterdichtheid van 3000 mm en de wanden hebben een waterdichtheid van 1000 mm. Om even een vergelijking te maken: de tenten van het Britse leger hebben een waterdichtheid van 800 mm. Ook het ingenaaide grondlaken is waterproof.


Met deze tent kan je Summer of Love alvast niet meer stuk!

ps:als je naar San Francisco gaat, steek zeker bloemen in je haar!

Nieuw €450 Bieden maarrrrr

1x opgezet en gaat nu met pijn in ons hart weg ivm aanschaf vouwwagen. Wie neemt hem over to spread te love?
Advertentienummer: m1754013677