Terraquattro 3P Vaude + Floorprotector (GEBRUIKT)

€ 149,00
Ophalen of Verzenden
85326sinds 23 mar. '23, 11:01
Deel via
of

Kenmerken

Aantal slaapplaatsentot en met 3
ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

De vaude terraquattro 3p is een ruime kampeertent voor maximaal 3 personen.

Deze tent is ideaal voor backpacken, fiets-, motor-, of wandelvakanties of campinggebruik.

Profiteer nu van ons unieke aanbod: onze tenten zijn slechts korte tijd gebruikt! Ieder jaar verkopen wij aan het einde van het seizoen onze gebruikte tenten, omdat wij elk jaar nieuwe tenten inkopen voor onze groepsreizen. Deze tenten zijn dus slechts één seizoen (4-6 weken) bij ons in gebruik geweest en aangezien het om zo goed als nieuwe, goede en dure vaude tenten gaat hanteren wij vaste prijzen voor onze tenten.

Wij bieden zelfs nog 2 jaar fabrieksgarantie!

De vaude terraquattro 3p is een ruime kampeertent voor maximaal 3 personen. Deze tent is ideaal voor backpacken, fiets-, motor, of wandelvakanties of camping gebruik.

De terraquattro 3p is een special edition, omdat deze gemaakt is met behulp van stoere, honingdraad structuur stof. Deze stof zorgt er voor dat de tent extra sterk is. De ruime binnentent biedt genoeg ruimte om te slapen en de trekkingsuitrusting in op te bergen. De terraquattro 3p is door het systeem van externe palen en elastisch koord snel en zeer eenvoudig op te zetten.
De binnentent zit vast aan de buitentent. Hierdoor hoef je niet eerst de binnentent op te zetten en dan pas de buitentent er overheen te zetten. Door de binnenbevestiging, het koordjes systeem en de honingraadstof is de tent stabiel bij harde wind en slecht weer.

Voor slechts 149,-  euro inclusief 21% btw kan deze tent voor jou zijn. Kies je er voor om de tent te kopen zonder grondzeil, is deze tent voor 139,- euro voor jou.

Details:
Gewicht: ca. 3500Gr
Pakmaat: 54 x 17 cm
Haringen: 8
Scheerlijnen: 2

Materiaal:
Buitentent materiaal: 100% polyester 75d, 5000mm polyurethaan Binnentent materiaal: 100% polyester 68d,
Waterbestand grondzeil materiaal: 100% nylon 75d 190t, 6000 mm

Polyurethaan stokken: aluminium 7001 t6 10,2 mm / 9,5 mm

Niet goed geld terug garantie!*

Let op! Een tent kan gebruikssporen bevatten zoals: een licht gebogen stok, een kromme haring of een beetje viezigheid. Bestelde artikelen worden voor verzending door nosun gecontroleerd op gebreken.

  • Mocht je desondanks toch nog een gebrek constateren aan het door ons geleverde product, dan dien je dit binnen zeven dagen na ontvangst aan ons te melden.
Advertentienummer: m1958285216