Streamlight Bandit LED hoofdlamp

€ 48,40
Ophalen of Verzenden
1254sinds 29 jun. '22, 13:56
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving


De Streamlight Bandit is een USB oplaadbare hoofdlamp met een brede lichtbundel en twee verschillende lichtstanden. Doordat de hoofdlamp ultralicht van gewicht is, zit deze zeer comfortabel. Het lichtbeeld is uiterst helder en egaal door gebruik te hebben gemaakt van laatste COB LED (Chip On Board) technologie. De Bandit is spatwaterdicht (IP-X4) en daarmee ook zeer geschikt voor vrijwel alle outdoor activiteiten zoals o.a. kamperen, vissen, varen. Ook hardlopers of monteurs waarderen de Bandit zeer door met name het heldere en egale lichtbeeld.

De Bandit kan worden geladen met de bijgeleverde micro USB kabel. In 2,5 uur is de Lithium Polymer batterij volledig opgeladen. De laadindicator licht op in de kleur groen wanneer deze gereed is. De brandduur is afhankelijk van de ingestelde lichtstand en deze is maximaal 9,5 uur.

Belangrijke kenmerken:

- 180 lumen
- Standaard voorzien van oplaadbare Lithium Polymeer batterij
- Op te laden met USB kabel
- 37 gram
- Zwarte behuizing

Deze versie wordt standaard geleverd met USB kabel, adapters zijn los verkrijgbaar.

Lichtstanden:

- High met 180 lumen en 2 branduren
- Low met 35 lumen en 9:30 branduren

Overige kenmerken:

- Standaard clip voor montage op een pet
- IPX4 waterbestendig
- Beperkte levenslange garantie
- Made in USA


Kijk voor uitgebreide informatie over dit product op onze website!

U heeft u vragen over dit product? Bel 010-7110395 of stuur een email naar info@rayonics.nl Onze showroom is op werkdagen open voor afhalen.

LET OP: Sommige prijzen zijn vanaf prijzen i.v.m. afwijkende kleuren of maten. Europese bedrijven met BTW nummer kopen BTW vrij.

Advertentienummer: a1438967857