Stephen King: Haven - seizoen 1 (blu-ray)

€ 7,50
Ophalen of Verzenden
PostNL€ 4,10
  • Track & Trace
  • Veilig en snel
240sinds 23 jun. '22, 14:09
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

Stephen King: Haven - seizoen 1 (blu-ray)
NL ondertiteling

Vaste prijs excl. eventuele verzendkosten. Indien de voorkeur uitgaat naar een brievenbuspakje (0 - 2 kg) met track & trace dan bedragen de verzendkosten EUR 4,10. Bij verzending naar het buitenland gelden uiteraard andere verzendkosten.

Kijk ook eens bij mijn andere advertenties. Combineren is namelijk altijd mogelijk. Je bespaart hierdoor mogelijk verzendkosten uit.

Haven - seizoen 1
Diep in het hart van Maine ligt Haven, een dorpje waar mensen al generaties lang met een bovennatuurlijke gave leven. Haven dempt hun krachten en geeft hen de mogelijkheid om een normaal leven te leiden. Althans, tot voor kort. De hot-shot FBI agente Audrey Parker wordt ingehuurd om de moord op een ex-gedetineerde op te lossen. Ze vindt de moordenaar maar ontdekt veel meer diep liggende mysteries rond dit dorpje. Audrey probeert de ontluikende krachten van de dorpelingen op afstand te houden tijdens de ontrafeling van die mysteries. Gedurende haar onderzoek komt Audrey tot de ontdekking wat dit dorp te maken heeft met haar eigen verleden…
Advertentienummer: m1856413597