MARK KNOPFLER - Shangri-la (SACD)

Gereserveerd
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 3,99 of thuis voor € 3,95
Thuisbezorgd voor € 4,25
520sinds 4 apr. '24, 22:30
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
GenrePoprock

Beschrijving

Dit is het 4e (en een van de beste) solo album Shangri-la van Dire Straits voorman Mark Knopfler. Uit 2004.
Dit is de SACD uitvoering.

Shangri la was het eerste album na het motorongluk dat Knopfler bijna een jaar aan de kant (en weg van zijn gitaar) hield. Het staat vol met verwijzingen. Zo gaat Boom, like that over McDonalds oprichter Ray Kroc, Song for Sonny Liston is een eerbetoon aan de bokser, Donegans gone is een eerbetoon aan een van de grote inspiratiebronnen van The Beatles, de skiffle muzikant Lonnie Donegan en uiteraard heeft Back to Tupelo referenties aan Elvis Presley.

De SACD is in uitstekende staat.
Tracklist op de foto.


Verzenden of bij mij thuis (Biddinghuizen) ophalen.
Ik verzend in principe via DHL, met track & trace gegevens (maar Post.nl kan ook).
Binnen Nederland: 1-3 CDs voor 3,15 euro (lokaal afhalen) of 3,65 euro (brievenbus thuis). Voor een groter/zwaarder pakket 3,99 euro (lokaal bij jou in de buurt afhalen) of 6,45 euro (thuisbezorgd).
Naar België: Via Mondial relay kost een pakket 6,75 euro (lokaal afhalen). Wil je het thuisbezorgd, dan kost een pakket met 1-3 CDs 8,40 euro (PostNL). Een groter pakket kan het beste via DHL (met track&trace) voor 11 euro. Naar België kan een enkele CD ook zonder jewel case (wel het boekje en de achterflap) voor 5,25 euro.
Wil je een andere manier van verzenden, geef die dan maar aan. Verzekeren voor verlies of beschadiging onderweg kost 2,95 euro extra.
Advertentienummer: m2100681341