John Wayne box DVD

€ 19,99
Verzenden
€ 2,49
841sinds 20 apr. '22, 07:11
Deel via
of

Beschrijving

John Wayne, geboren als Marion Robert Morrison (Winterset (Iowa), 26 mei 1907 – Los Angeles, 11 juni 1979) was een legendarisch Amerikaans acteur uit het begin van de geschiedenis van de film. Hij verscheen in zowel films met als zonder geluid. Zijn tweede voornaam Robert veranderde in zijn jeugd in Michael, ook kreeg hij de bijnaam Duke, genoemd naar zijn hond. Wayne verscheen in veel mannelijke “macho”-rollen in voornamelijk westerns en oorlogsfilms. Hij werkte veel samen met regisseur John Ford.

Winds of the wasteland
Als de Pony Express wordt gedwongen zijn werkzaamheden te staken als gevolg van de komst van de telegraaf, besluiten John (John Wayne) en Larry (Lane Chandler) om hun spaargeld in een postkoetsroute te investeren. De corrupte tycoon Call Drake wil hun maar wat graag een route naar een verlaten “spookstad” verkopen. De enige manier om hun verloren fortuin terug te winnen is deel te nemen aan een erg gevaarlijke cross-country postkoetsrace met als inzet een waardevol contract.

Stagecoach
Negen vreemdelingen maken een gevaarlijk reis van Tonto, Arizona naar Lordsburg, New Mexico. Het zijn allemaal om verschillende redenen verschoppelingen. De Apache Chief Geronimo terroriseerd reizigers op deze route zodat het simpele ritje wordt tot de reis van hun leven.

Randy rides alone
Als Randy (John Wayne) nietsvermoedend een saloon binnenloopt stuit hij op een verschrikkelijk bloedbad. Hij wordt aangezien voor de dader en wordt in de gevangenis gegooid. Het lukt hem om te ontsnappen en probeerd de echte daders op te sporen. Als hij ze uiteindelijk vind krijgt hij meer dan waar hij op uit was.Naast deze aanbieding heeft Megamoviestore.com nog veel meer leuke films op voorraad.
De voordelen van Megamoviestore.com zijn:
    -Een bestelling die voor 15.00 geplaatst is wordt dezelfde dag nog opgestuurd
    -Slechts 2,49 euro verzendkosten en vanaf 40 euro gratis verzending
    -Uitgebreid assortiment en scherpe prijzen
    -Veilig online betalen
    -Geen verplicht account

Klik voor deze film op onderstaande link:
Advertentienummer: a1430777150