Supreme champion DVD

€ 6,99
Verzenden
€ 2,49
120sinds 20 apr. '22, 07:17
Deel via
of

Beschrijving

Troy Jennings , wereldkampioen in de gemengde vechtsport en onderscheiden oorlogsheld, gaat, na zijn terugkeer van de oorlog in het Midden-Oosten, terug aan de slag als kooivechter. Zijn comeback wordt
echter ruw verstoord wanneer zijn ex-vriendin Jenny in de problemen raakt door zware gokschulden en Troy om hulp vraagt om uit handen te blijven van Lucien Gallos. Gallos, Troy’s oude tegenstander, wil een serie gevechten op leven en dood met Troy in de ring om het leven van Jenny te sparen. Troy moet het opnemen tegen ‘s werelds meest vermaarde kooivechters.

Supreme Champion is een ultieme actiefilm gebaseerd op gevechten uit het illegale circuit.

Enkele van de beste vechters uit de Mixed Martial Arts (gemengde vechtsport) competitie maken hun opwachting in deze film. Naast Stephan “American Psycho” Bonnar (Ultimate Fighter, UFC) in de hoofdrol, zijn ook Sean “Muscle Shark” Sherk (UFC World Champion), Travis “Serial Killer” Lutter (The Ultimate Fighter, UFC), Daniel Bernhardt (Bloodsport 2,3&4 - The matrix reloaded), Gilbert Melendez en Oleg Taktarov van de partij.Naast deze aanbieding heeft Megamoviestore.com nog veel meer leuke films op voorraad.
De voordelen van Megamoviestore.com zijn:
    -Een bestelling die voor 15.00 geplaatst is wordt dezelfde dag nog opgestuurd
    -Slechts 2,49 euro verzendkosten en vanaf 40 euro gratis verzending
    -Uitgebreid assortiment en scherpe prijzen
    -Veilig online betalen
    -Geen verplicht account

Klik voor deze film op onderstaande link:
Advertentienummer: a1430786842
Overige advertenties van Megamoviestore.com
Meer van Megamoviestore.com
Bekijk alle