Adolf & Eva (3dvd) DVD

€ 9,99
Verzenden
€ 2,49
1215sinds 18 sep. '19, 10:23
Deel via
of

Beschrijving

Adolf & Eva: Als Adolf Hitler de machtigste man van Duisland wordt ligt iedereen aan zijn voeten. Hij wordt geadoreerd door iedere vrouw. Hij kiest voor Eva Braun, een eenvoudig meisje uit Munchen. Ze is pas 17 jaar oud als ze Hitler voor het eerst ontmoet. Er ontstaat een relatie die geheim bleef tot zelfs na hun dood. In deze documentaire wordt Eva Braun's eigen filmmatriaal gebruikt en zijn er interviews met de mensen die hen als paar kende. Voor het eerst wordt hun aantrekkingskracht op elkaar uitgelegd en vernemen we alles over hun intimiteit. Een fascinerende kijk in het prive leven van de Hitlers!

Eva Brauns secret films: Eva Braun, de vrouw van Adolf Hitler, heeft met haar 16mm film camera het leven op de Berghof en tijdens hun privé reizen vastgelegd. Ook heeft zij de vele ontmoetingen met de machtigste mannen van die tijd vastgelegd. Ze zijn in de bunker te Berlijn net na de val van Hitler Duitsland aangetroffen en in veiligheid gebracht. De opnames waren niet bestemd voor het publiek, tot nu toe. Voor de eerste maal een historische kijk in het privé leven van Adolf Hitler en Eva Braun. Deze geheime film archieven voorzien van commentaar geven een absoluut bizarre kijk in het privé leven van Adolf en Eva. Voor het eerst zien we een Adolf Hitler die niet zijn rol speelt van Fuhrer!

Death inside Hitlers bunker: Adolf Hitlers laatste dagen in zijn bunker, verborgen diep onder de Rijkskansellaarij van het Derde Rijk, is omschreven in vele boeken en films. Deze documentaire reconstrueert de dramatische gebeurtenissen van deze laatste dagen van Hitler in 1945. Was Hitler rond het einde van de oorlog een mentaal en fysiek wrak, wachtend op troepen die niet meer bestonden of was dit een gecalculeerde final act van een falende fanaat? Schoot Hitler zichzelf dood zoals de Russen claimen of beet hij op een capsule en schoot zijn secretaris hem naar het onvermijdelijke? Doodde Magda Goebbels haar eigen kinderen of pleegde de bunkers dokter deze gruwelijke misdaad voor haar?Naast deze aanbieding heeft Megamoviestore.com nog veel meer leuke films op voorraad.
De voordelen van Megamoviestore.com zijn:
    -Een bestelling die voor 15.00 geplaatst is wordt dezelfde dag nog opgestuurd
    -Slechts 2,49 euro verzendkosten en vanaf 40 euro gratis verzending
    -Uitgebreid assortiment en scherpe prijzen
    -Veilig online betalen
    -Geen verplicht account

Klik voor deze film op onderstaande link:
Advertentienummer: a1303030842