USA route 101 DVD

€ 7,99
Verzenden
€ 2,49
1103sinds 18 sep. '19, 10:25
Deel via
of

Beschrijving

Deze reisdocumentaire neemt u allereerst mee langs de Route 101.

Deze ruim 2000 kilometer lange weg begint in het noorden en loopt -langs de Ameri­kaanse Westkust- door de staten Washington, Oregon en Cali­fornië.De reis begint in Seattle. Na het Olympic National Park, -met z'n uitgestrekte, oeroude regenwouden- staan het Victori­aanse kust­stadje Port Townsend, de kust van de Pacifische Oceaan en de natuur van de Oregon Coastal Range op het programma. Zo ziet u het 'Trees of Mystery' Park waar de grootste bomen van de wereld groeien. Via Mendocino, het opmerke­lijke historische Fort Ross en Sausali­to bereiken we de voor velen mooiste stad van Amerika: San Francisco.

Daarna passeren de Madonna Inn (een wonderlijk drive-in hotel), Monterey, Santa Barbara en tenslotte Los Angeles de revue. Na Disney­land en een bezoek aan het luxe passa­giers­schip Queen Mary eindigt de route 101 ergens aan één van de vele stranden van Los Angeles...Verder reizend door Mexico voert de Highway number 1 u dwars door het prachtige en fascinerende schiereiland Baja California.

Deze avon­tuur­lijke route begint in grensstad Tijuana. In Rosarito ziet u de 'Charreada', de Mexicaa­nse rodeo. Na de stad Ensena­da en het natuur­wonder La Buffadora ziet u: het astronomisch observatorium en de berg 'Picacho del Diablo' in het Nationale Park Sierra de San Pedro; San Quintin; de overweldi­gen­de natuur bij het gehucht Catavina en de heerlijke stranden van de Golfo de California bij Bahia de Los Angeles.

Via het enorme zoutwin­ge­bied bij Guerrero Negro, de Vizcaino woestijn, het spook­stadje El Arco, de missie-plaats San Ignacio en de kust­stad Santa Rosalia reist u mee naar het vis- en zeilparadijs Mulegé, vertrekpunt van een schit­terende zeil­tocht per catamaran naar Bahia Concepci­on. Na de bergketen Sierra de la Giganta en Loreto, brengt de laatse etappe u naar La Paz. De video­reis eindigt op het paradijse­lijke eiland Espiri­tu Santo.

Hier geniet een kolonie zee­leeuwen samen met een gelukkige snorkelaar van zon, strand en zee...Naast deze aanbieding heeft Megamoviestore.com nog veel meer leuke films op voorraad.
De voordelen van Megamoviestore.com zijn:
    -Een bestelling die voor 15.00 geplaatst is wordt dezelfde dag nog opgestuurd
    -Slechts 2,49 euro verzendkosten en vanaf 40 euro gratis verzending
    -Uitgebreid assortiment en scherpe prijzen
    -Veilig online betalen
    -Geen verplicht account

Klik voor deze film op onderstaande link:
Advertentienummer: a1303036332