BBC Earth Collection (3dvd) DVD

€ 14,99
Verzenden
€ 2,49
1251sinds 18 sep. '19, 10:26
Deel via
of

Beschrijving

Deze collectie bevat 3 documantaires Earth First life Life of birds

earth
Earth is de bioscoopversie van de Britse TV-documentaire Planet Earth uit 2006. Earth is een uniek en adembenemend portret van onze planeet, van de hand van veelgeprezen documentairemakers Alastair Fothergill en Mark Linfield. De makers van Deep Blue (2003) zijn erin geslaagd een documentaire af te leveren die de immense schoonheid en diversiteit van onze aarde laat zien. In ruim anderhalf uur maakt Earth een tocht van Noordpool naar Zuidpool en benadrukt daarbij de strijd om te overleven. Door middel van indrukwekkende beelden en landschappen, uitgelicht door een oogverblindende zon, worden we geconfronteerd met de harde realiteit van het leven op onze planeet. De documentaire volgt hiertoe een ijsberenfamilie, een kudde olifanten en twee bultrug walvissen in hun vaste leefomgeving en toont de invloed van seizoenswisselingen daarop. Op indringende wijze wordt duidelijk hoe de opwarming van de aarde de overlevingskansen van vele diersoorten bedreigt. Het lukt de makers om in gebieden te filmen waar nog nooit eerder filmopnames zijn gemaakt. Zo wordt er gefilmd op ijzingwekkende hoogte op de Mount Everest. Earth is daarmee niet alleen de duurste documentaire ooit gemaakt, maar misschien ook de documentaire met de meeste impact .

Voor liefhebbers van natuurdocumentaires is hij een legende: David Attenborough. In de afgelopen vijftig jaar reisde hij over de hele wereld om kijkers het dierenrijk in al zijn schoonheid en complexiteit te laten zien.

In zijn nieuwste serie First Life gaat hij op zoek naar de allereerste dieren. Van de mistige kust van Newfoundland tot de Noord-Afrikaanse woestijn, overal vindt Attenborough in fossielen en levende dieren de sporen van het allereerste leven, dat lang geleden in de oceanen ontstond.

De eerste diertjes die konden zien, de allereerste roofdieren, de eerste dieren die zich op het land waagden: stuk voor stuk ontwikkelden zij kenmerken die we terugvinden in de dieren van nu, waaronder onszelf.

De meest recente fossielonderzoeken worden samengebracht met digitale technieken, waardoor verdwenen diersoorten en hun leefomgevingen tot in het kleinste detail worden nagebootst. Samen met de adembenemende opnamen en de charme en kennis van de beroemdste natuurexpert ter wereld maken ze van First Life een onvergetelijke serie.

Lif of birds
Diep in de ondoordringbare jungle van Nieuw guinea bevindt zich de beschutte woonplaats van s'werelds meest extrencentrieke paradijsvogels .Een bonte stoet aan kleuren een veren die zich slechts zelden aan de buitenwereld heeft getoond .Naast deze aanbieding heeft Megamoviestore.com nog veel meer leuke films op voorraad.
De voordelen van Megamoviestore.com zijn:
    -Een bestelling die voor 15.00 geplaatst is wordt dezelfde dag nog opgestuurd
    -Slechts 2,49 euro verzendkosten en vanaf 40 euro gratis verzending
    -Uitgebreid assortiment en scherpe prijzen
    -Veilig online betalen
    -Geen verplicht account

Klik voor deze film op onderstaande link:
Advertentienummer: a1303038885