BBC war collection DVD

€ 7,99
Verzenden
€ 2,49
300sinds 19 okt. '20, 03:26
Deel via
of

Beschrijving

Twee realistische BBC producties die de gebeurtenissen voorafgaande aan de Tweede Wereldoorlog en de rampzalige gebeurtenissen die bijdroegen aan de beëindiging ervan onder de loep nemen. Gebaseerd op authentiek filmmateriaal, getuigenverslagen en regeringsdocumenten die ruim veertig jaar later door de Sovjets en de Britten zijn vrijgegeven.

- The Road to War: Achtdelige documentaireserie over de oorzaken van de Tweede Wereldoorlog, gezien vanuit het perspectief van de belangrijkste partijen: Groot-Brittannië, Duitsland, de Sovjet-Unie, Italië, Frankrijk, Japan, China, de Verenigde Staten en Polen.

- Hiroshima: Deze documentaire geeft een realistisch beeld van de oorzaken en gevolgen van de atoomaanval op Hiroshima aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. U bent getuige van de politieke besluitvorming, de gewetensconflicten van de betrokkenen, de fatale missie van de Enola Gay en het rampzalige effect van de explosie in Hiroshima.Naast deze aanbieding heeft Megamoviestore.com nog veel meer leuke films op voorraad.
De voordelen van Megamoviestore.com zijn:
    -Een bestelling die voor 15.00 geplaatst is wordt dezelfde dag nog opgestuurd
    -Slechts 2,49 euro verzendkosten en vanaf 40 euro gratis verzending
    -Uitgebreid assortiment en scherpe prijzen
    -Veilig online betalen
    -Geen verplicht account

Klik voor deze film op onderstaande link:
Advertentienummer: a1355471963