Rail away 45 DVD

€ 9,99
Verzenden
€ 2,49
1600sinds 5 apr. '21, 03:25
Deel via
of

Beschrijving

Rail Away brengt al verscheidene jaren markante spoorlijnen en fascinerende treinreizen van over de gehele wereld in beeld. Elke reis prikkelt het inlevingsvermogen van de kijker, waarbij we kennis maken met verschillende culturen, landschappen en intrigerende mensen.

Frankrijk
We reizen vanaf Toulouse in het dal van de Garonne naar Latour-de-Carol tussen de toppen van de Pyreneeën. We passeren daarbij een grote industriestad, komen langs badplaatsen en via onbewoonde hellingen komen we uit bij de Spaanse grens.

Duitsland
Het startpunt van twee lijnen is Dresden, een prachtige stad in Saksen. Een reis langs valleien en heuvels over indrukwekkende viaducten wordt gevolgd door een kennismaking met de Elbe. Saksisch Zwitserland en het grillige landschap daar maken de treinreis naar de grens een ware ontdekkingstocht.

Canada
Het oostelijk gelegen Nova Scotia heeft duizenden meren en een ruige kustlijn. In de stad Halifax brengen we onder meer een bezoek aan het beroemde Titanic-museum. Vanuit deze stad gaat de reis naar Montreal en Toronto. De aflevering eindigt met een bezoek aan de beroemde Niagara-watervallen.Naast deze aanbieding heeft Megamoviestore.com nog veel meer leuke films op voorraad.
De voordelen van Megamoviestore.com zijn:
    -Een bestelling die voor 15.00 geplaatst is wordt dezelfde dag nog opgestuurd
    -Slechts 2,49 euro verzendkosten en vanaf 40 euro gratis verzending
    -Uitgebreid assortiment en scherpe prijzen
    -Veilig online betalen
    -Geen verplicht account

Klik voor deze film op onderstaande link:
Advertentienummer: a1378963957