Stephen King: Fear, Fame And Fortune (Zeldzaam) - SE

€ 40,00
Ophalen of Verzenden
PostNL€ 4,10
  • Track & Trace
  • Veilig en snel
420sinds 21 jun. '22, 21:59
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
KijkwijzerleeftijdVanaf 6 jaar

Beschrijving

Stephen King:
Fear, Fame And Fortune (Zeldzaam) - Special Edition
NL ondertiteling

Vaste prijs excl. eventuele verzendkosten. Indien de voorkeur uitgaat naar een brievenbuspakje (0 - 2 kg) met track & trace dan bedragen de verzendkosten EUR 4,10. Bij verzending naar het buitenland gelden uiteraard andere verzendkosten.

Kijk ook eens bij mijn andere advertenties. Combineren is namelijk altijd mogelijk. Je bespaart hierdoor mogelijk verzendkosten uit.

Fear, Fame And Fortune
Hij is bekend om de vele verfilmingen van zijn boeken. Zijn boeken verkopen met miljoenen per titel en hij staat synoniem met het woord horror. In deze documentaire over Stephen King vertellen vrienden, familie maar vooral hijzelf hoe hij de bestverkopende auteur van de Twintigste Eeuw werd. De op 21 september in 1947 geboren STEPHEN KING, kreeg eens een oude schrijfmachine zo een waar sommige letters uit verdwenen waren. En met het stencilapparaat van zijn broer beschikte hij eindelijk over de middelen om zijn verhalen - hij schreef al vanaf zijn zevende - aan een groter publiek bekend te maken. 'Ik kocht een riem schrijfmachinepapier en een nietmachine en nietjes en drukte ongeveer 250 exemplaren van een verhaal van 12 pagina's af. Ik zette er een prijs op en nam ze mee naar school om ze aan mijn klasgenoten te verkopen. En ik hield er nog geld aan over ook. Dat was mijn eerste kennismaking met het bestsellerschap.'
Advertentienummer: m1855932441