Jane Austen collection DVD

€ 27,99
Verzenden
€ 2,49
5517sinds 18 sep. '19, 10:24
Deel via
of

Beschrijving

- Emma:
Kate Beckinshale speelt de sterren van de hemel in deze prachtige verfilming van Jane Austens gelijknamige klassieker.
Beckinsale speelt Emma Woodhouse, een rijke, slimme en oogverblindende jongedame die er haar levenswerk van heeft gemaakt om mensen aan elkaar te koppelen. Als ze het perfecte koppel in haar gedachten bij elkaar heeft, gaat ze zo lang door met manipuleren en konkelen tot haar romantische plannen werkelijkheid worden. Maar dit keer dreigt een haar van plannetjes in het honderd te lopen en lijkt Emma zelf de ware liefde mis te lopen! Een romantische komedie gesitueerd in het betoverende landschap van het 19de eeuwse Engeland.

- Northanger Abbey:
Een prachtige verfilming van Jane Austen’s eerste roman.
Catherine Moreland (Felicity Jones) is een geestdriftige jonge schoonheid, een meisje van het platteland dat in het decadente stadje Bath kennismaakt met de high society. Haar dromen en fantasieën over het romantische leven van de rijken worden al snel op de proef gesteld wanneer niet één maar twee geïnteresseerde mannen zich aandienen: de knappe en jaloerse John Thorpe en de aardige, oprechte Henry Tilney. Tegen het advies van haar sluwe vriendin Isabella houdt Catherine beide mannen op afstand. Totdat ze een uitnodiging accepteert om naar Northanger Abbey te komen, om Henry’s strenge vader, Generaal Tilney, te ontmoeten. Daar, in het afgelegen Northanger Abbey, wordt Catherine voor het eerst echt verliefd. Maar Generaal Tilney dreigt roet in het eten te gooien…

- Mansfield:
In deze voortreffelijke verfilming van Jane Austen’s beroemde roman speelt Billie Piper (Dr Who) de rol van Fanny Price, die als meisje van gewone afkomst op tienjarige leeftijd naar het landgoed van haar oom, Sir Thomas Bertram, wordt gestuurd. Daar, op Mansfield Park, ontwikkelt ze zich tot een beeldschone en buitengewoon slimme jongedame. Hoewel ze haar best doet om erbij te horen, laten haar oom en tante haar nooit echt toetreden tot de familie. Ze wordt hooguit getolereerd. De enige die aardig tegen haar is, is Edmund en tussen hem en Fanny ontstaat dan ook een hechte band, zeer tegen de zin van Sir Thomas. Wanneer Henry Crawford, een vriend van de familie, zich meldt om zijn interesse in Fanny kenbaar te maken, ruikt Sir Thomas een kans om van Fanny af te komen. Maar Fanny laat zich niet zomaar koppelen aan de eerste de beste man!Naast deze aanbieding heeft Megamoviestore.com nog veel meer leuke films op voorraad.
De voordelen van Megamoviestore.com zijn:
    -Een bestelling die voor 15.00 geplaatst is wordt dezelfde dag nog opgestuurd
    -Slechts 2,49 euro verzendkosten en vanaf 40 euro gratis verzending
    -Uitgebreid assortiment en scherpe prijzen
    -Veilig online betalen
    -Geen verplicht account

Klik voor deze film op onderstaande link:
Advertentienummer: a1303032652