Tim, Mel Gibson, Pat Evison, Piper Laurie!

Bieden
Ophalen of Verzenden
€ 3,84
110sinds 2 dec. '21, 21:09
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
GenreDrama
KijkwijzerleeftijdAlle leeftijden

Beschrijving

Mel Gibson schittert als Tim, een man met een laag IQ. Eigenlijk is Tim van binnen nog maar een kind. Wanneer hij als tuinman gaat werken voor de Amerikaanse zakenvrouw Mary (Piper Laurie) wordt hij verliefd op haar. Verrassend genoeg krijgt Mary ook gevoelens voor Tim. Tussen het tweetal ontstaat een hevige romance. Maar hoe kijkt de buitenwereld tegen hun relatie aan?

Tim, gebaseerd op de bestseller van Colleen McCullough (schrijfster van De Doornvogels), is een hartverwarmende romantische film, een modern sprookje over liefde, moed en toewijding met een ijzersterke Mel Gibson, die in zijn derde filmrol reeds de allure en klasse van een wereldster laat zien.

Deze dvd is op te halen in Barneveld. Bij eventuele verzending komen de kosten en het risico voor de koper. Bespaar op de verzendkosten door de dvd zonder doosje op te laten sturen. Of kijk voor 2 dvd's. Dan betaal je hetzelfde aan verzendkosten. Tip: Kijk ook nog even bij mijn andere advertenties voor nog meer originele cd's en dvd's. S.v.p. alleen serieuze biedingen!
Advertentienummer: m1780813822