Steven King: Golden Years - Deel 1 + Deel 2

€ 3,00
Ophalen of Verzenden
PostNL€ 4,10
  • Track & Trace
  • Veilig en snel
322sinds 21 jun. '22, 22:04
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
KijkwijzerleeftijdVanaf 16 jaar

Beschrijving

Steven King: Golden Years - Deel 1 + Deel 2
NL ondertiteling

Vaste prijs excl. eventuele verzendkosten. Indien de voorkeur uitgaat naar een brievenbuspakje (0 - 2 kg) met track & trace dan bedragen de verzendkosten EUR 4,10. Bij verzending naar het buitenland gelden uiteraard andere verzendkosten.

Kijk ook eens bij mijn andere advertenties. Combineren is namelijk altijd mogelijk. Je bespaart hierdoor mogelijk verzendkosten uit.

Golden Years - Deel 1
Stephen King (Misery, IT, The Shining) creert zijn ijzingwekkende visie op een dolgedraaid wetenschappelijk experiment in de opwindende techno-thriller! Als Harlan Williams per ongeluk in aanraking komt met chemicalin, ondergaat hij een buitengewone verandering. De overheid krijgt lucht van deze zaak en al gauw heeft hij een meedogenloze federale agent op zijn hielen. Dat is nog maar het begin.

Golden Years - Deel 2
Harlan Williams is al een oudere man die bijna met pensioen kan, alleen heeft hij daar helemaal geen zin in. Hij werkt in een fabriek, waar ook een maffe professor allerlei experimenten uitvoert. Als een ontploffing plaatsvindt overleeft Harlan dit, en dat is het begin van een spannend verhaal. Hij wordt steeds jonger… Dit gaat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij, en ‘de winkel’ (zie ook: Ogen Van Vuur) wil hem hebben om op te experimenteren. Een ex-medewerkster van ‘de winkel’ die als hoofd-beveiliging in de fabriek werkt wil dit helpen voorkomen en samen met Harlan en zijn vrouw slaan ze op de vlucht, met ‘de winkel’ achter zich aan…
Advertentienummer: m1855933875