Stephen King: Rose Red (ex-rental)

Gereserveerd
Ophalen of Verzenden
PostNL€ 3,84
  • Track & Trace
  • Veilig en snel
00sinds 23 jun. '22, 15:15
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
KijkwijzerleeftijdVanaf 16 jaar

Beschrijving

Stephen King: Rose Red (ex-rental)
NL ondertiteling

Vaste prijs excl. eventuele verzendkosten. Indien de voorkeur uitgaat naar een brievenbuspakje (0 - 2 kg) met track & trace dan bedragen de verzendkosten EUR 4,10. Bij verzending naar het buitenland gelden uiteraard andere verzendkosten.

Kijk ook eens bij mijn andere advertenties. Combineren is namelijk altijd mogelijk. Je bespaart hierdoor mogelijk verzendkosten uit.

Rose Red
Is de Rose Red Mansion echt behekst? Om het geheim te ontrafelen organiseert professor Joyce Reardon (Nancy Travis uit The Vanishing) een onderzoek ter plaatse. Met haar team – zes mensen met uiteenlopende paranormale gaven – wil ze de sluimerende bovennatuurlijke krachten van het landgoed opwekken. Maar daar is helaas niet veel voor nodig en de onderzoekers ontdekken meer dan ze eigenlijk wilden weten… De onovertroffen horrormeester Stephen King stelt uw zenuwen danig op de proef en doet uw haren weer ten berge rijzen in deze ijzingwekkende thriller waarin een spookhuis zijn onderzoekers op gruwelijk inventieve wijze naar het leven staat. Want Rose Red is niet zomaar een landhuis, het is een Paleis des Doods. Met Matt Keeslar, David Dukes en Julian Sands.
Advertentienummer: m1856437149