Stephen King: Salem’s Lot - versie 2004

€ 7,50
Ophalen of Verzenden
PostNL€ 3,84
  • Track & Trace
  • Veilig en snel
321sinds 23 jun. '22, 15:21
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
KijkwijzerleeftijdVanaf 16 jaar

Beschrijving

Stephen King: Salem’s Lot - versie 2004
NL ondertiteling

Vaste prijs excl. eventuele verzendkosten. Indien de voorkeur uitgaat naar een brievenbuspakje (0 - 2 kg) met track & trace dan bedragen de verzendkosten EUR 4,10. Bij verzending naar het buitenland gelden uiteraard andere verzendkosten.

Kijk ook eens bij mijn andere advertenties. Combineren is namelijk altijd mogelijk. Je bespaart hierdoor mogelijk verzendkosten uit.

Salem’s Lot - versie 2004
Welkom in Jerusalem's Lot, New England. Salem's Lot, in de volksmond. Aantal inwoners: 1319. Maar sinds een bizarre buitenstaander zijn intrek nam in het onheilspellende Marsten House en een onzegbare gruwel het vreedzame dorpje teistert, voelt niemand er zich nog echt welkom... of veilig. Rob Lowe speelt in deze aangrijpende nieuwe bewerking van Stephen Kings ijzingwekkende bestseller de rol van auteur Ben Mears. Mears keert na een lange afwezigheid naar zijn geboortedorp terug om er de demonen uit zijn verleden onder ogen te zien. Maar ook in het ogenschijnlijk vredige dorpje zelf is niet alles wat het lijkt. Een kluwen van leugens en bedrog heeft de poorten van de hel opengezet, en de gekwelde schrijver moet de strijd tegen een onnoemelijk kwaad aanvoeren. In dit angstaanjagende griezelfestijn naar de klassieker van Stephen King ziet u in de uitstekende bijrollen ook Andre Braugher, Donald Sutherland, Samantha Mathis, Rutger Hauer en James Cromwell aan het werk.
Advertentienummer: m1856439031