Stephen King: Storm Of The Century

Gereserveerd
Ophalen of Verzenden
PostNL€ 3,84
  • Track & Trace
  • Veilig en snel
1030sinds 24 jul. '22, 14:45
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
KijkwijzerleeftijdVanaf 16 jaar

Beschrijving

Stephen King: Storm Of The Century (Let op: het is geen originele versie)
NL ondertiteling

Verzamel alle DVD’s en/of blu-rays van Stephen King. Kijk ook eens bij mijn andere advertenties. Combineren is namelijk altijd mogelijk. Je bespaart hierdoor mogelijk verzendkosten uit.

Vaste prijs excl. eventuele verzendkosten. Indien de voorkeur uitgaat naar een brievenbuspakje (0 - 2 kg) met track & trace dan bedragen de verzendkosten EUR 4,10. Bij verzending naar het buitenland gelden uiteraard andere verzendkosten.

Stephen King: Storm Of The Century
Sluit de deuren, controleer de lichten en sla een flinke voorraad in. De storm van de eeuw komt eraan. En de voorspelling is horror. Stephen King neemt zijn fans weer mee tot het uiterste en nog verder in dit ijskoude, macabere verhaal over een kleine gemeenschap op een eiland in Maine, belegerd door een wreed klimaat en een nog wreder, alwetend wezen. "Geef me wat ik hebben wil, dan ga ik weer weg," verkondigt het mensachtige wezen dat zichzelf Linoge noemt. Er zit mysterie in zijn naam. En in zijn onverzettelijke eis. Een ding is de dorpelingen duidelijk: het stevige raadhuis kan hen misschien tegen de storm beschermen. Maar niets kan hen beschermen tegen de steeds erger wordende verschrikking van een sinds het begin der tijd woekerend kwaad.
Advertentienummer: m1866959378