The Texas Chainsaw Massacre - DVD Tobe Hooper 1974

€ 8,50
Ophalen of Verzenden
240sinds 26 nov. '22, 09:22
Deel via
of

Beschrijving

In goede staat.

Een totaal verward meisje onder het bloed wordt opgepikt door een busje met jongeren. In het eerstvolgende dorp zoeken ze hulp, maar direct blijkt het gruwelijk mis te zijn. Ze zitten vast, opgesloten in een dodelijke val. Een man met een groot masker van menselijk vlees en een vlijmscherpe kettingzaag is vastbesloten te moorden...

dit orgineel moest door een laag budget alle creativiteit aanwenden en is daardoor een cultklasieker geworden door de kunst van het weglaten en orginaliteit. Het was de eerste horrofilm zonder enig referentiekader en daarom zeer schokkend Het is een knappe prestatie om mensen dingen te laten voelen die je eigenlijk niet in beeld ziet. Veel knapper dan het on-orginele aftreksel dat later is gemaakt dat er gelikt uitziet en afkeer opwekt door gewoon een groot budget voor special effects te hebben en alles heel vies openlijk in beeld toont en daarom goedkoop effectbejag is voor de kijker die graag hollywoodproducties ziet en een waardeoordeel aan films toekent op basis van het budget voor special effects en zelf weinig inbreng wil hebben maar alles voorgekauwd wil zien.

Resultaat: 33 afgeslachte lichamen. Wat is er gebeurd? Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Wie is de moordenaar werkelijk? En... is iemand ontsnapt aan deze nachtmerrie?


Verzending voor rekening en risico van koper; afhalen kan ook.

N.B. Food for the Soul neemt ook complete en/of gedeeltelijke collecties (boeken, DVD’s en CD’s) van U over. Heeft U interesse, stuur gerust een bericht.
Advertentienummer: m1914663874