Stephen King: The Lawnmower Man 1 + 2

Gereserveerd
Ophalen of Verzenden
PostNL€ 6,75
  • Track & Trace
  • Veilig en snel
280sinds 23 jun. '22, 14:37
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
KijkwijzerleeftijdVanaf 16 jaar

Beschrijving

Stephen King:
The Lawnmower Man 1
The Lawnmower Man 2: Beyond Cyberspace
NL ondertiteling

Vaste prijs excl. eventuele verzendkosten. Indien de voorkeur uitgaat naar een brievenbuspakje (0 - 2 kg) met track & trace dan bedragen de verzendkosten EUR 4,10. Bij verzending naar het buitenland gelden uiteraard andere verzendkosten.

Kijk ook eens bij mijn andere advertenties. Combineren is namelijk altijd mogelijk. Je bespaart hierdoor mogelijk verzendkosten uit.

The Lawnmower Man 1
Verfilming gebaseerd op het verhaal: Pastorale uit Satanskinderen en andere verhalen
Alleen de personages en dus niet het verhaal, zijn gebaseerd op Pastorale.
Het onderzoek van Dr. Angelo wordt gefinancierd door “De Winkel” (zie ook: Ogen van vuur/Golden Years), een geheime overheidsinstantie, die slechts geïnteresseerd is in het militaire nut van ‘virtual reality’. Wanneer zijn chimpansee, die hij bij zijn experimenten gebruikt, sterft door een te grote dosis agressie, besluit Angelo op eigen houtje verder te zoeken naar de mogelijkheden van “V-R”. Zijn oog valt op zijn zwakbegaafde tuinman Jobe. Met de beperkte mogelijkheden slaagt hij erin de intelligentie van Jobe in korte tijd enorm te vergroten, tot grote verbazing van de buurtbewoners, die hem vaak wreed behandelen. Angelo weet dat de mogelijkheden in het lab van “De Winkel” veel uitgebreider zijn en krijgt toestemming met Jobe verder te experimenteren. De Winkel verandert, zonder medeweten van Angelo, het computerprogramma zodanig dat de agressiviteitfactor weer terugkeert. De resultaten zijn gigantisch en krankzinnig. Opeens kan Jobe gedachten lezen en voorwerpen verplaatsen met zijn geest, wat samen gaat met gevoelens van agressie. Angelo begrijpt er niets van. Er gebeuren de meest vreemde dingen in zijn lab en het liefst wil hij de experimenten stoppen, maar zo eenvoudig blijkt dat niet te gaan…

The Lawnmower Man 2: Beyond Cyberspace
"God made him simple. Science made him a god. Now, he wants revenge."

Iedereen dacht dat de laagbegaafde tuinman Jobe Smith, die via experimenten grote gaven kreeg, volledig in cyberspace verdwenen was. Maar dan wordt Jobe opnieuw leven in geblazen door Jonathan Walker, die Jobe wil gebruiken om alle computernetwerken over de hele wereld in één netwerk te krijgen, zodat Walker hier alle controle over krijgt. Een groepje hackers ontdekt dit plan van Walker en samen proberen de hackers Walker te stoppen.
Advertentienummer: m1856423182