Holiday Inn 1942 kleur en zwart wit versie 2DVD met Bing Cro

€ 24,95
Ophalen of Verzenden
240sinds 27 sep. '22, 11:11
Deel via
of

Beschrijving

Holiday Inn 1942 kleur en zwart wit versie 2DVD met Bing Crosby, Fred Astaire, Marjorie Reynolds & Virginia Dale
Het zijn originele DVD’s in de Engelse taal zonder ondertitels.
Ik heb de kleurenversie van Holiday Inn vertaald en u krijgt gratis een DVD met daarop de film met Nederlandse ondertitels.

Jim Hardy (Crosby) een zing-en dans man, verlaat de showbusiness om in Connecticut een hotel te openen dat hij Holiday Inn noemde. Ted Hanover (Astaire) is Hardy’s vroeger partner en rivaal in de liefde. Zeer memorabele musical met songs van Irving Berlin.
Na het zien van de film besloot een hoteleigenaar de naam Holiday Inn te claimen en opende daarmee een hele nieuwe keten van luxe hotels. Die hun naam dus aan deze film ontlenen.
Klassieker uit 1942 die in Europa niet te zien was, maar waarvan één song de historie in ging als de beste verkochte single aller tijden: “White Christmas.” Een record dat nog steeds niet is gebroken. Rond deze song is in 1954 nog eens een film gemaakt met dezelfde titel als het lied. Die film kan echter niet in de schaduw staan van deze zeer zeldzame film.
Er zitten twee versies van de film in het doosje: Een is de originele zwart wit versie en de tweede bevat een ingekleurde versie van de film.

Het zijn originele DVD’s in de Engelse taal zonder ondertitels.
Ik heb de kleurenversie van Holiday Inn vertaald en u krijgt gratis een DVD met daarop de film met Nederlandse ondertitels.

Met de ondertitelknop van de afstandsbediening van uw DVD speler kunt u de ondertitel in- of uitschakelen. De meegeleverde DVD kunt u in elke DVD speler afspelen.
U krijgt dus drie DVD’s: Twee originele DVD’s en één DVD met daarop de ingekleurde Holiday Inn met Nederlandse ondertitels.
Kijk ook even bij mijn andere advertenties. Misschien zit er iets voor u bij en kunt u porto besparen.
Prijs: € 24,95 plus verzendkosten. Ik verzend ook naar België.
Advertentienummer: m1890760079