The lost Pink Panther film collection dvd

Gereserveerd
Ophalen of Verzenden
662sinds 9 nov. '22, 14:12
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

Mooie dvd box nieuw

Films: Son Of The Pink Panther, Inspector Clouseau, Curse OF The Pink Panther
Inspector Clouseau:
Alan Arkin is Inspecteur Jacques Clouseau, de bekende klunzige Franse detective met een neus voor chaos. De Grote Treinrovers Bende is hun volgende overval aan het voorbereiden waarbij ze worden geholpen door een informant van de Britse politie. Dus wat kan Scotland Yard in dit geval het beste doen? Clouseau inzetten om alles nog verder te verprutsen, wat anders! Al snel wordt een puddinkje aangezien voor een bom en is opblaasbaar ondergoed het enige beschikbare redmiddel. Maar dit is helemaal niets vergeleken bij het feit dat tegelijkertijd in heel Zwitserland banken worden beroofd door Clouseau look-alikes!
Son Of The Pink Panther:
In Son of the Pink Panther bewijzen Herbert Lom, Burt Kwouk en Claudia Cardinale dat krankzinnigheid iets relatiefs is. Bijgestaan door Roberto Benigni met zijn unieke charme en briljante gebroken Engels, wordt aangetoond dat een familiegelijkenis soms pijnlijk duidelijk kan zijn.
Het is al meer dan 30 jaar geleden dat inspecteur Jacques Clouseau de onschuld van Maria Gambrelli wist te bewijzen. Maria is ondertussen verhuisd naar een dorpje aan zee, waar toevallig ook prinses Yasmin van Lugash op bezoek is. Ze wordt gekidnapt, en omwille van de goede relaties tussen Frankrijk en Lugash, krijgt inspecteur Dreyfus de opdracht Yasmin te vinden. Maar wanneer een klunzige agent uit de buurt met de ongelukkige naam Jacques (Roberto Benigni) is aangesteld om hem te helpen krijgt deze het voor elkaar om meteen op de eerste dag over Dreyfus heen te rijden en hem op te blazen. Al snel krijgt Dreyfus het vermoeden dat als Clouseau ergens een verloren zoon heeft rondlopen, deze waarschijnlijk wel heel erg op Jacques zal lijken!
Curse Of The Pink Panther:
In Curse of the Pink Panther wordt een zoektocht op touw gezet naar de verdwenen meest onbekwame detective van Frankrijk, Inspector Clouseau. Hierbij wordt gebruik wordt gemaakt van de meest stompzinnige hulpmiddelen. Met o.a. David Niven, Robert Wagner, Herbert Lom, Tedd Wass en Roger Moore in een geweldige cameo rol. Na de verdwijning van Clouseau geeft de Franse president persoonlijk opdracht aan de voormalige baas en gezworen vijand van Clouseau, Charles Dreyfus om hem op te sporen. Dreyfus wil echter helemaal niet dat Clouseau gevonden wordt en dus zorgt hij ervoor dat de slechtste detective ter wereld op de zaak wordt gezet, de Amerikaan Clifton Sleigh. Sleigh blijkt net zo onhandig te zijn als Clouseau zelf en maakt er meteen een grote puinhoop van, maar toch verloopt het plan van Dreyfus niet zoals hij zou willen...
Beeld: 16:9
Geluid: Engels (Mono), Frans (Mono), Spaans (Mono), Engels (Surround), Frans (Surround), Spaans (Surround)
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Spaans
Advertentienummer: m1908028523