Bring it On 2, 3, & 4 - Box met 3 films

Bieden
Verzenden
30sinds 19 sep. '21, 13:48
Deel via
of

Kenmerken

GenreRomantische komedie
EigenschappenBoxset
KijkwijzerleeftijdVanaf 6 jaar

Beschrijving

Deze DVD's verkeren in nieuwstaat

Productbeschrijving
--------------------------

Bring It On 2: Again

"May the best moves win again."

Eerstejaarsstudent Whittier droomt van een plekje in het cheerleadersteam van Tina. Whittier maakt indruk tijdens de audities en wordt aangenomen. Maar Tina vraagt wel erg veel van haar; ze mag zelfs haar vriendje niet meer zien. Whittier stapt uit het cheerleadersteam en richt samen met haar beste vriendin een eigen team op.

Bring It On 3: All or Nothing

Britney Allen (Hayden Panettiere) is de teamleider van het cheerleaderteam op de hoog aangeschreven Pacific Vista High School. Wanneer zij te horen krijgt dat er een auditie komt om in een programma van zangeres Rihanna op te treden, schrijft ze haar team in. Echter, haar vader krijgt een nieuwe baan en ze verhuizen naar Los Angeles waar Britney naar de multi-etnische Crenshaw High School moet gaan. Hier is het nog niet zo makkelijk haar cheerleadercarrière opnieuw op te pikken.

Bring It On 4: In It to Win It

"The Ultimate Cheer Off!"

Carson (Ashley Benson) is de aanvoerder van de West High Sharks, een cheerleadersgroep. Wanneer Carson voor een jongen valt van de tegenpartij, een lid van de East High Jets, brengt dit grote spanningen met zich mee. Brooke (Cassie Scerbo) is de aanvoerder van de East High Jets en wil een persoonlijke confrontatie met Carson. Dit loopt uit de hand en beide teams zijn gediskwalificeerd. Nu beide teams niet meer met de kampioenschappen mee mogen doen valt er nog maar één ding te doen: samenwerken.

Ik verkoop alleen orginele DVD's, CD's, Games en Blu Ray's. Ik controleer ook of alle DVD's, CD's, Games en Blu Ray's krasvrij zijn.

Al mijn dvd’s zijn Nederlands gesproken of ondertiteld mits anders omschreven.

Betalen met IDEAL of per bank mogelijk. Voor België gelden andere betalingsmogelijkheden

Alle zendingen worden via brievenbuspakket of pakketpost (via DPD vanaf 3,90 ) verzonden. Je ontvangt van mij een track & trace code.

• Ik werk niet met gelijk oversteken.
• Een bod wordt verwijderd als ik deze niet serieus kan nemen! Bieden naar waarde!

Andere vragen? Stel ze gerust!
Advertentienummer: m1751406743
Overige advertenties van The Cool Media Store
Meer van The Cool Media Store
Bekijk alle