2 films: The Final Cut / Dogwatch

€ 2,00
Ophalen of Verzenden
PostNL€ 3,84
  • Track & Trace
  • Veilig en snel
170sinds 30 jun. '22, 10:06
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
KijkwijzerleeftijdVanaf 16 jaar

Beschrijving

2 films: The Final Cut / Dogwatch
NL ondertiteling

Vaste prijs excl. eventuele verzendkosten. Indien de voorkeur uitgaat naar een brievenbuspakje (0 - 2 kg) met track & trace dan bedragen de verzendkosten EUR 4,10. Bij verzending naar het buitenland gelden uiteraard andere verzendkosten.

Kijk ook eens bij mijn andere advertenties. Combineren is namelijk altijd mogelijk. Je bespaart hierdoor mogelijk verzendkosten uit.

The Final Cut
Een psychopaat zaait in Seattle grote paniek door appartementsgebouwen op te blazen. De stad verkeert in een ware shock-toestand: niemand kan gegevens verschaffen omtrent de identiteit van de dader. Ten einde raad roept men de hulp in van Pierce, een teruggetrokken bomexpert die de vle valstrikken van de high-tech bommen zal moeten omzeilen. Maar voor hij het beseft, is Pierce plots zelf hoofdverdachte nummer één!

Dogwatch
Charlie Falon, een onberekenbare veteraan bij de politie, en zijn partner Levinson rekenen af met een bende drugsdealers. Later op de avond wordt Levinson echter doodgestoken. Falon ziet de moordenaar, maar in plaats van hem te arresteren, mishandelt hij hem tot de dood er op volgt. Dan blijkt dat de drugsafrekening een valstrik was en dat Falon een undercover agent heeft vermoord. Alle sporen leiden naar een drugsbende waar corrupte agenten bij betrokken zijn.
Advertentienummer: m1858748231